Auktionen är avslutad.

Tavla Akvarell, Sommarstuga. Signerad Arne Larsson 1941. Med text!

42 besökare
 • Utropspris 299 kr
 • Slutade 24 feb 20:58 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker (99 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Om säljaren

Beskrivning

Tavlan inkl. ram är: 31,5 x 38,5 cm

Se bild angående texten från familjen som ägde stugan som användes som motiv.

Information till potentiella köpare:

Automatiskt vinnarmejl skickas ut från Tradera direkt efter annonsen är avslutad. Där hittar du information om betalning. Vänligen kolla skräppost, om du inte hittar mailet så kontakta oss via uppgifterna på Tradera.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket. Granska bilderna noggrant och gör din egna bedömning.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt som gör att någon detalj avviker från det förväntade skicket t.ex. fläckar eller hål, beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skickbeskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.
Vid fall då vi missat defekten i beskrivningen är det ett giltigt skäl till reklamation.

Betalning:
Betalningsinstruktioner skickas på mejl. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 5 dagar.

Samfrakt:
Vi samfraktar gärna alla auktioner som går ut senast 3 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Vinner du fler auktioner, vänligen invänta betalning innan du får bekräftelsen på mejl från oss och meddela samfrakt.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på SthlmThriftStore. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på SthlmThriftStore, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad så fort betalningen är registrerad hos oss.

Köpvillkor: Vi ber er att omedelbart kontrollera inköpta varor när ni mottagit dem och kontakta oss om något inte stämmer. Vi följer distans- och hemförsäljningslag (2005:59). Vanligtvis gäller en ångerfrist på 14 dagar efter det att konsumenten mottagit varan. Önskar ni att använda er av ångerrätten så kontaktar ni oss via mail eller telefon. Klicka på länken nedan för att se nämnd lag i sin helhet.

Länk till ovan nämnd lag: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/Distans--och-hemforsaljningsla_sfs-2005-59/

Skickas säkert och spårbart med Schenker, DHL eller Postnord.

Lycka till!