Auktionen är avslutad

Paul Jonze - "Purpurbräcka "- Knoppande Fjällskråp - 1960

 • Avslutad 7 jun 18:39
 • Vinnande bud 3 050 kr acciaroli ()
 • Frakt DB Schenker 139 kr, Avhämtning
 • Säljare Auktionsbyra (26766) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Paul Jonze - "Purpurbräcka "- Knoppande Fjällskråp - 1960

806 visningar
 • Frakt
  DB Schenker 139 kr
  Avhämtning: Östersund
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Paul Jonze - "Purpurbräcka "- Knoppande Fjällskråp - 1960

Paul Jonze , född den 9 november 1883 i Rödöns församling Jämtland, död den 24 november 1973 på Frösön, var en svensk konstnär. Han är främst känd som landskapsmålare, kyrkomålare och dekorationsmålare, samt för sitt fynd av Överhogdalstapeten.

Olja på pannå.
Bruksslitage på ramen så som repor och färgavskav. Se bilder.

Rammått: 37 x 44,5 cm
Bildmått: 24,5 x 32 cm
Vikt: 0,78 kg

OBS: det som syns på bilderna är det som ingår i auktionen.

OBS: Läs hela auktionstexten INNAN ni lägger bud.
Vid vunnen auktion finns all betalinfo i Traderas vinnarmail. Betalning ska ske inom 2 dagar från avslutad auktion.
All frakt sker med Schenker elller Bussgods då ni får ett kollinummer att följa.

- Avhämtning accepteras. OBS vid avhämtning måste betalning ske innan avhämtningen. Varorna finns att hämta på Tjalmargatan 6 Östersund tidigast kl. 12.00 dagen efter vunnen auktion.

- Avhämtning av vunna varor ska ske inom 10 dagar efter avslutad auktion, fr.o.m. den 11:e dagen efter avslutad auktion utgår en lagringsavgift á 50:- dygnet.

- Objekten finns att titta på vid begäran i våra lokaler under våra öppettider.

- Våra öppettider är Måndag - Tisdag kl 12.00-16.30, Onsdag kl 8.00-19.00, Torsdag - Fredag 8.00-16.30. Röda dagar & helger har vi stängt.

- Vi erbjuder samfrakt i den mån det är möjligt på auktioner som går ut samma dygn. Vänligen skicka oss ett mail efter avslutad auktion så skickar vi nya betalningsuppgifter.

- Fraktpriset som står angivet i annonsen gäller inom Sveriges fastland, extra kostnader kan tillkomma för försändelser som kräver sjö -& flygfrakt. Detta gäller i största mån skrymmande gods.

- Leverans av vunnet objekt sker upp till 7-10 vardagar efter erhållen betalning.

- Emballageavgift är inkluderat i fraktpriset. Vi packar omsorgsfullt med bubbelplast, frigolit mm.

- Kunden står för returkostnaden vid felaktigt kontaktinformation eller ej utlöst paket med minst 200:-, sedan tillämpas fraktkostnad enl. fraktbolagets prislistor.

- Din order skickas till ditt närmsta ombud eller terminalombud. Den adress köparen angett på Tradera är den adress vi kommer att använda oss av vid bokning av frakt.

- Lagerhyra för skrymmande gods som kvarligger hos terminalombud i mer än tre dagar efter avisering, debiteras från dag fyra löpande per dag enl. DB Schenkers transportvillkor.

- Som kund hos oss omfattas du av Distansköplagen & har 14 dagars ångerrätt. Vid retur måste ni använda vår bifogade retursedel genom att vända på fraktsedeln. Det är du som köpare som står för kostnad för returfrakten. Vi återbetalar pengarna inom 30 dagar efter mottagen & godkänd retur. Enl. 2kap 15§ Lag (2005:59) om distansavtal & avtal utanför affärslokaler, tillkommer en avgift för särskilda kostnader som uppstår för säljaren då avtalet om köp ej fullföljts, om lägst 150 kr eller vid överstigande köpebelopp om 1500 kr på 15%.

- Våra varor är begagnade om inte annat anges. Tänk därför på att bruksspår kan finnas på alla föremål, vi garanterar inte att varan är komplett utan vi låter dig som kund göra en egen bedömning enligt bilderna, tillbehör som inte syns på bild finns inte. Om ni har frågor så måste ni maila oss INNAN ni lägger bud.

- Om det står att varan är ej funktionstestad så innebär det att det kan saknas delar, att den är ur funktion eller att vi inte har kapaciteten att utföra ett funktionstest.

- Alla bud är bindande enl. Traderas regler.
Vid frågor maila oss & lycka till med budgivningen!