Auktionen är avslutad.

Avicii Stencil - LIMPO

1 428 besökare
  • Slutpris 4 400 kr
  • Slutade 16 dec 14:25 Avslutad
  • Bud () 81 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Grimson82

Beskrivning

Avicii Stencil

Drawing paper 220 g/m2
A2 42×59,4 cm
Spray and aclylic

Biografi LIMPO
Fabio da Rocha Passos Pinheiro, mer känd under sitt artistnamn, LIMPO, föddes 1980 i Salvador, Brasilien och är idag en erkänd graffitikonstnär.
Hans graffitikonst utgår från den verklighet som LIMPO möter i Salvador och i Brasilien. Hans sociala engagemang och ställningstagande är temat i hans bilder.
Efter några års studier på Moderna Konstmuseet i Salvador de Bahia där han utvecklade sin teknik kom framgångarna. Han vann en rad graffititävlingar i sin hemstad.
LIMPO medverkar i dag i workshops på skolor och högskolor i Sverige, och i Brasilien där graffitikonsten har blivit en accepterad konstform också i akademiska kretsar. LIMPO ställer ut såväl på gallerier som medverkar i föreläsningar och i pedagogiska sammanhang, där konsten blir till verktyg till förändringsarbete.
LIMPOs graffitikonst tjänar också som exempel och mönster för socialt arbete i Brasiliens kåkstäder. LIMPOs kommersiella uppdrag är många; restauranger, caféer och barer pryder sina väggar med bilder från en värld som är vår – om vi vill se den!

Mer information:
@limpotu
limpotu.com

Denna auktionen läggs ut i samarbete med Välkommen hem till Malmö, ett livestream event den 15:e december.
Mer info: valkommenhemtillmalmo.se @valkommenhemtillmalmo