Beskrivning

"Spice up your life /Art" är ett enastående konstverk av den talangfulla konstnären Mike Blomqvist, känd som Haze1. Med sina dimensioner på 64x83 cm blir detta verk ett blickfång som omedelbart fångar din uppmärksamhet. Inramat i en blank svart ram blir det en elegant och stilfull tillskott till vilket rum som helst.

Det fängslande motivet är en kryddburk med ett blått lock och en etikett som bär ordet "ART". Konstnärens kreativa tolkning ger kryddburken en nästan magisk och förtrollande aura, som om den innehåller den hemliga ingrediensen till en inspirerande och färgstark tillvaro.

Konstverket är en del av serien "Spice up your life," Där konstnären försöker fånga det som kan krydda och berika ditt liv. Det är en hyllning till konstens kraft att förvandla och beröra oss på djupet, precis som kryddor gör med våra smaklökar. Går att beställa verk i serien med det som passar just dig.

Med en vit bakgrund framträder kryddburken som ett starkt och kontrastrikt fokus i kompositionen, vilket ger en känsla av renhet och fördjupar dess symboliska innebörd. Det är som om konstnären vill påminna oss om att konsten kan skapa ljus i vilket mörker som helst.

"Spice up your life /Art" blir inte bara ett fantastiskt konstverk att beundra, utan också en påminnelse om att konsten har kraften att berika våra liv och ge dem mening. Det blir en underbar inredningsdetalj som berikar ditt hem med en touch av kreativitet och estetiskt nöje.

Skaffa detta unika konstverk och låt "Spice up your life /Art" bli en inspirerande påminnelse om att konsten är en viktig krydda i vår tillvaro, som ger den en extra dimension av skönhet och djup.

Objektnr 604 427 000

Visningar 235

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

"Spice up your life ART" Blandteknik på duk av Mike Blomqvist. 64x83 cm

Pris

8 800 kr