Beskrivning

"Spice up your life /Music" är ett enastående konstverk skapat av den begåvade konstnären Mike Blomqvist, även känd som Haze1. Med sina dimensioner på 64x83 cm blir detta konstverk ett mästerverk som omedelbart drar blickarna till sig. Det är inramat i en blank svart ram, vilket ger det en elegant och modern touch.

I detta gripande konstverk framträder motivet av en kryddburk med ett blått lock och en etikett som bär ordet "Music". Konstnärens skickliga hantering av blandtekniken ger kryddburken en nästan magisk och förtrollande aura, som om den innehåller den hemliga ingrediensen till en harmonisk och melodisk tillvaro.

Konstverket är en del av serien "Spice up your life," Där konstnären försöker fånga det som kan krydda och berika ditt liv. Det är en hyllning till konstens kraft att förvandla och beröra oss på djupet, precis som kryddor gör med våra smaklökar. Går att beställa verk i serien med det som passar just dig.

Med en vit bakgrund blir kryddburken desto mer framträdande, vilket ger den ett starkt och kontrastrikt fokus i kompositionen. Det symboliserar musikens förmåga att stå ut i alla livets färger och uttryck.

"Spice up your life /Music" blir inte bara ett fantastiskt konstverk att beundra, utan också en påminnelse om att musiken har förmågan att förvandla våra liv och göra dem mer nyanserade. Det blir en fantastisk inredningsdetalj som berikar ditt hem med en touch av kreativitet och harmoni.

Skaffa detta unika konstverk och låt "Spice up your life /Music" bli en inspirerande påminnelse om att musiken är en viktig krydda i vår tillvaro, som ger den en extra dimension av skönhet och känslomässig rikedom. Det blir ett verkligt förgyllande tillskott till vilket rum som helst och blir en kärleksfull hyllning till musikens magiska influens.

Objektnr 604 427 001

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

"Spice up your life Music" Blandteknik på duk av Mike Blomqvist. 64x83 cm

Pris

8 800 kr