Beskrivning

"Im done lying to myself" av Mike Blomqvist. Detta unika konstverk är en blandteknik på duk och mäter 60x80 cm. Det är inramat i en elegant blank svart ram som kompletterar konstverket på ett stilfullt sätt.

"Im done lying to myself" fångar betraktarens uppmärksamhet med sin intriganta och symboliska gestaltning av Pinocchio. I konstverket står Pinocchio lite framåtböjd, med ett trött uttryck och en liten näsa. Det visuella uttrycket förmedlar en känsla av ärlighet, sårbarhet och självrannsakan.

Den medföljande texten "Im done lying to myself" förstärker budskapet och ger betraktaren en inblick i konstnärens intentioner. Det uppmanar betraktaren att reflektera över ärlighet gentemot sig själv och att sluta dölja sanningar och förneka verkligheten.

Konstverket är en stark och personlig tolkning av en klassisk karaktär och dess psykologiska djup. Blomqvists blandteknik ger en unik textur och visuell dimension till verket, vilket ger det ett extra lager av intresse och djup.

"Im done lying to myself" blir en betydelsefull och samtalsväckande tillskott till vilken konstsamling som helst. Med sitt unika budskap och visuella uttryck skapar det en stark närvaro och blir en påminnelse om vikten av självreflektion och ärlighet.

Objektnr 604 427 006

Visningar 311

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

"Im done lying to myself" Blandteknik på duk av Mike Blomqvist. 60x80 cm

Pris

14 000 kr