Beskrivning

"Life is Good" Blandteknik på duk av Mike Blomqvist - 64x84 cm

"Life is Good" är en glädjefylld och upplyftande konstskapelse av den konstnärligt mångsidige Mike Blomqvist. Detta konstverk, utfört med en blandteknik på duk, mäter 64x84 cm och strålar av positivitet och glädje.

I detta verk framställer Mike Blomqvist den ikoniska figuren Musse Pigg som spatserar glatt i en värld fylld av blåa toner. Musse Piggs leende och uppsluppenhet förmedlar en känsla av optimism och glädje som smittar av sig på betraktaren. Texten "Life is Good" förstärker budskapet och påminner oss om att uppskatta livets enkla glädjeämnen.

"Life is Good" är inte bara ett konstverk; det är en påminnelse om att glädje och positivitet finns omkring oss och att det är viktigt att njuta av livets små ögonblick. Det kommer att vara en inspirerande och upplyftande inredningsdetalj för ditt hem eller arbetsplats och påminna dig om att leva livet med ett leende. Mike Blomqvists konstnärliga skapelse är ett uttryck för glädje och kreativitet och kommer att sprida positiv energi till alla som ser det.

Objektnr 607 511 443

Visningar 385

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

"Life is Good" Blandteknik på duk av Mike Blomqvist. 64x84 cm

Pris

14 000 kr