Beskrivning

Silver|

41606:3/2012

1 pansar halsband med hänge mynt 8,5 gr silver 8,4 cm L 45 cm hänge diam 22 mm

Hitta våra butiksannonser: https://www.tradera.com/profile/items/584826/pantbankenstampen

Det går bra att betala själv inom 3 dagar. För Pantbanken Stampen Växjö, med referensnr/artikelnr som börjar med V ska betalning göras via Tradera-betalning (som inkluderar möjlighet att betala med kortbetalning även dito kreditkort (Visa, MasterCard (MC), Maestro) Bankgiro (BG), Swish och PayPal. Därefter skickar vi varan när vi fått betalningen.

OBS: Ej Utlösta Försändelser samt Ångrade Köp som skickas i retur till oss, debiteras köparen med 250 kr eller verkliga högre kostnad för frakt och administration. Detta kan ske bl a genom avdrag på Tradera-återbetalningen eller genom att vi fakturerar köparen.

Skickas spårbart med DHL eller Posten. Vi har sålt på Tradera sedan 2005! Allt gods är begagnat och säljs i befintligt skick. Maila till oss om du har fler frågor; vi svarar gärna!

Vi följer naturligtvis distansavtalslagen (2005:59) och Ångerrätten men observera att ädelmetaller inte omfattas av denna. Se Kap. 2, §11, 2:a stycket. Säljaren äger rätt att göra undantag från ångerrätten för föremål av guld, silver eller platina, då det ”avser en vara eller tjänst vars pris beror på sådana svängningar på marknaden som näringsidkaren inte kan påverka och som kan inträffa under ångerfristen”.

Objektsnr 464833439

Visningar 1 169

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1 pansar halsb m hänge silver 8,5 gr

Pris

250 kr

PantbankenStampen

Växjö, Sverige

4.9

PantbankenStampen

Företag

Toppsäljare

6 809 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?