Örhängen Pärlor lr Plast Grön Antiksilver Cirkel i Cirkel Öronkrokar

15 visningar
 • Utropspris 16 kr
 • Slutar 7 jul 20:04 8 tim 46 min
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord frimärke 11 kr
  DB Schenker 59 kr
  Avhämtning: Eskilstuna
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

OBS! Pärlor eller plastpärlor! Jag kan ej avgöra!
Storlek: Se bild (2 & 3)

Skick: Begagnat. Lite färgskiftningar på metallen, men det går kanske att putsa?

Färg: Antiksilver, mörkt grön.

Material: Metall och pärlor eller plast. Jag har svårt att avgöra om det är "äkta" (isf troligtvis "odlade") pärlor eller om det är plast. De ser bra ut.

Jag svarar naturligtvis på mail och frågor. Bilder kan tas i andra vinklar, om så önskas. Bor du i Stockholm kan du prova skor/kläder innan du bestämmer dig, men de köpes och betalas fortfarande genom Tradera. Jag är en privatperson så INGA returer. Läs därför beskrivning noggrant, titta på bilderna och maila mig om du undrar något :)

Samfraktar självklart om du vinner fler än en (1) auktion eller om du mailar/smsar och ber mig vänta tills någon av mina andra auktioner gått ut! Vänta då med betalning tills samtliga auktioner du är intresserad av är klara så jag kan ge dig rätt kostnad för samfrakten av vinsterna.

Betalning sker inom 5 dagar efter vunnen auktion. Skulle du behöva fler dagar än så, maila mig och förklara så löser vi det. Jag skickar när jag sett att jag fått in pengarna, någon dag efter. Vill du ha rek. frakt, säg till, men du står för den själv.

Efter jag slagit in och skickat paketet har jag inte längre ansvar för försändelsen - utan det är posten/Schenker/DHL som har det!

Jag slår in väl i antingen bubbelplast eller vadderat kuvert UTAN EXTRA KOSTNAD och försöker skicka så billigt som möjligt med postnord.

Och snälla;

Buda INTE om du inte har för avsikt att genomföra köpet. Du är väl inte 5 år gammal? :/

Det är så onödigt och är varken hyggligt mot mig som säljare eller mot köparen som du budade över som faktiskt var intresserad av auktionen.

Trots att det står att alla bud är bindande finns det inte mycket man kan göra som säljare när någon inte betalar.. Det hade varit trevligt om vi kunde ta ut påminnelseavgifter precis som KLARNA. 29kr, 60kr, 180kr och så vidare...

Budar du på någon av mina auktioner och inte betalar kommer jag lämna dåligt omdöme, göra en anmälning till Tradera och spärra dig från att buda på mina auktioner i framtiden.

Rökfritt hem!

OBS! Katt i hemmet!

Rensar ut kläder, skor, smycken och annat pga brist på utrymme här hemma. En blandning av begangnat, sparsamt använt, oanvänt och nytt med prislapp/kvar i påsen. Titta gärna på mina andra auktioner!

Tack för att du tittade!

Lycka till med budandet!

/Sarah