Auktionen är avslutad.

Linnea Henriksson smyckes-set till förmån för Stockholms Stadsmission

  • Avslutad 27 jan 20:10
  • Vinnande bud 3 100 kr Dannebloggen ()
  • Frakt DB Schenker Fri frakt, Avhämtning
  • Säljare ELLESverige (7) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Linnea Henriksson smyckes-set till förmån för Stockholms Stadsmission

3 716 besökare
  • Slutpris 3 100 kr
  • Slutade 27 jan 20:10 Avslutad
  • Bud () 117 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Dannebloggen

Beskrivning

Linnea Henriksson är kvinnan på allas läppar just nu. Under ELLE Galan 2019 tog hon emot pris för Årets Look och gick upp på scen iklädd dessa underbara smycken från Caroline Swedbom. Tre ringar och ett par örhängen perfekta för kommande festligheter.

Pengarna som dessa smycken säljs för går oavkortat till den välgörenhetsorganisation som Linnea brinner för allra mest. Hon har valt att stötta Stockholms Stadsmission med motiveringen: "Jag vill uppmärksamma deras ständiga och viktiga arbete för människor som lever i utsatthet i Stockholm och med tanke på att jag tar emot priset ”årets look” vill jag tacka Stadmissionen för alla pärlor jag hittat genom åren i deras second hand-butiker och uppmuntra fler till återbruk. Lämna in dina kläder och se till att de gör nytta för både medmänniska och vår planet!"

Donator: Linnea Henriksson
Märke: Caroline Swedbom
Det här ingår: Denize Earrings, Alexa Cocktail ring & 2 st Perfect Drop ring
Storlek: Perfect Drop ring - 30 x 20 mm, justerbar. Alexa Cocktail ring - 33 x 25 mm, justerbar. Denize Earrings - 100 x 32 mm.
Material: 18 karat guld eller rodiumplätering. Gjorda av Swarovski-kristaller.
Skick: Nya, men använda av Linnea under ELLE Galan 2019.

_________


Det här objektet är en del av Traderas samarbete med ELLE Galan 2019 där donatorerna själva har fått välja att skänka pengarna till den välgörenhetsorganisation som de brinner för alla mest. Pengarna som samlas in i just den här auktionen går oavkortat till Stockholms Stadsmission.

Stockholms Stadsmission arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, vård, arbetsintegration och utbildning. Målet är att främja delaktighet oavsett ekonomi och bakgrund och att förebygga utanförskap.

Vunnen auktion ska betalas inom 5 dagar, betalningsinstruktioner kommer i vinnarmailet. Efter betalning skickas mer information till vinnarens registrerade kontaktuppgifter på Tradera. Eventuell frakt står vinnaren för. Upphämtning är möjlig på Traderas huvudkontor på S:t Eriksgatan 117 i Stockholm. Observera att alla bud är bindande - varenda krona räknas!