Beskrivning

Oanvänt

GEAR AID AKUA PADDLE/ DIVE KNIFE

Rek butikspris: 400 kr
Färg: black (yellow)

Gear Aid är ett amerikanskt varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Teknisk och robust säkerhetskniv/allroundkniv för vattensport mm.

AKUA är en mycket genomtänkt allroundkniv/ säkerhetskniv från amerikanska GEAR AID. Lika bra att ha med oavsett om du ägnar dig åt dykning, kajaksport, kitesurfing, riverguideing, sup, fiske etc.

Gear Aid Akua har en konstruktion som är sk "fulltånge" innebär att bladet köper genom hele handtaget, vilket ger maximal vridstyvhet och funktion till en kniv. Den platta toppen på AKUA gör kniven säker mot stickskador vilket lämpar sig bra när man har att göra med närliggande uppblåsbara båtar, flyttningar och iSUP. MOLLE-kompatibla fästmöjligheter samt bältesclip gör att den lätt sätts fast på din flytväst, på kajaken, på benet vid dykning, eller i bältet när du befinner dig på land.

Toppen kan nyttjas som skruvmejsel/ glaskrossare, och det mjuka rostfria stålbladet fungerar ypperligt för att tex rensa fisk och skära bröd. Kniven fungera bar att använda som kökskniv och handtagets bakänden har en kapsylöppnare .

Den andra sidan har en sågtandandning samt en line-cutter och är anpassa specifikt för att skära av rep och nät vid en nödsituation. På knivhandtagets bakersta ände finns ett hål för att fästa en liten karbin eller möjlighet att fästa en elastisk lanyard för att förhindra att den sjunker.

Specifikation:

  • Bladlängd: 76 mm
  • Vikt: 150 gram
  • MOLLE-kompatibel: Ja
  • Konstruktion: Fulltånge
  • Stål: 420 stainless, Titanium coating
  • Handgrepp: Acetal
  • Blade Finish: titanium
  • Material handtag: acetal
  • Material fodral: acetal med steinless steel belt clip
(sökord: kniv kajak , säkerhetskniv kajak , dykarkniv , säkerhetskniv vattensport , fulltångekniv vattensport , säkerhetskniv kajak , gearaid kniv , gear ais watersport knife , gear aid säkerhetskniv vattensport )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på