Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna Sport släde bygger explosiv hastighet och kraft eftersom den motstår din sprint genom att tvinga dig att dra vikt på släden. Idrottare och andra kan använda den för att träna olika muskler.

-Tåligt material

- Stor viktkapacitet

-Justerbara axelband

- lätt att använda

huvuddrag:

-stark och robust,
Dragsläden är tillverkad av metall, som är hållbar, slitstark och korrosionsbeständig, använd den gärna länge. Röd pulverlack för utmärkt grepp.

- justerbar vikt,
Dragkapaciteten på sportpulkan är justerbar, du kan välja den vikt du vill ha genom att lägga till olika antal viktskivor. Maximal kapacitet: 500 lbs.

-Justerbara axelband,
De medföljande 10-fots hållbara axelremmarna kan justeras i längd, och de mjuka axelremmarna kan minska friktionen mellan axelremmarna och huden för att undvika skador på axlarna under träning.

- problemfri installation,
Träningssläden är enkel och flexibel att installera, haka fast remmarna i släden och du är redo att träna på nolltid.

-stärker muskler och snabbhet,
Den viktade slädeövningen för träning är mångsidig och utmärkt för att utveckla snabbhet och stärka quadriceps.

- flera användningsområden,
Att dra släden spelar en roll för acceleration, hastighet, reglering, styrka. Den kan även användas på olika ytor som gräs, matta, betong.

Produktspecifikationer:

Maxvikt: 500 lbs/226,8 kg
Längd: 54,9 cm
Höjd: 10"/25,4 cm
Bredd: 43,2 cm
Artikelvikt: 7,7 lbs/3,5 kg
Bältes längd: 10 fot/3m

Paket innehåll:

1 x motionssläde

1 x rem

1 x axelrem

1 x monteringsskruvsats

Funktioner och detaljer:

-Tåligt material: Tillverkad av högkvalitativ metall med röd pulverlack, denna viktsläde är robust, rostsäker, vattentät och lätt att rengöra. Den röda pulverlacken ger utmärkt grepp.

-Large Weight: Hastighetssläden har en maximal lastkapacitet på upp till 500 lbs, du kan lägga till den vikt som bäst passar dina träningsbehov. Viktplattahållare är designade för att rymma standard- och 2-tums plattor för motstånds- och styrketräning.

JUSTERBARA REMMAR: De medföljande mjuka axelremmarna eliminerar eventuell axelbelastning eller skav på huden, vilket ger dig maximal smidighet under träning. Inkluderar också en slitstark 10' axelrem med justerbar längd.

-Lätt att använda: Sportsläden kräver lite eller ingen montering och är lätt att manövrera. Haka helt enkelt fast repkroken direkt på släden och dra, tryck eller dra repet. Sled fitnessutrustning är lämplig för alla, speciellt idrottare.

-BRED ANVÄNDNING: Denna sportsläde är en verkligt utmärkt träningsenhet för alla personliga eller professionella gym. Den kan användas som push-, pull- eller dragsläde. Du kan använda den på gräs, mattor, betong och alla sportgräs. Flera övningar kan göras på en släde.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?