Beskrivning

Bollen är tillverkad för att erbjuda både stöd och instabilitet, vilket är nyckeln för att engagera kroppens djupa muskler och utmana din balans. Genom att använda en gymboll kan du intensifiera din träning och förbättra din kroppsmedvetenhet samtidigt som du arbetar med att bygga upp din styrka och smidighet.

En pilatesboll är perfekt för både nybörjaren och den mer erfarne. Oavsett om du använder den för att förbättra din core-styrka, öka din flexibilitet eller rehabilitera skador, så kommer den att vara en pålitlig träningspartner för dig.

Bollen är tålig, kommer att hålla länge och blåses upp genom att använda den medföljande pumpen. Beroende på din träningsnivå kan du också anpassa lufttrycket i bollen för att variera intensiteten och svårighetsgraden i övningarna.

Vilken storlek på pilatesboll ska man ha? Det finns egentligen inga exakta regler så det är bra om du har möjlighet att testa ett par olika bollar, kanske vid det lokala gymmet, innan man köper sin egen boll. Här är dock några riktlinjer för val av bollstorlek: 55 cm om man är kortare än 160 cm, 65 cm om man är 160-180 cm och 75 cm om man är längre än 180 cm.

En pilatesboll kallas ibland också för fitnessboll, gymboll, yogaboll, balansboll, träningsboll, rehabboll, sittboll och coreboll. Oavsett namn så är funktionen den samma och bollens positiva effekter på träningen gör att den hittas i de flesta kommersiella gym.

Objektnr 636 723 225

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 jul 08:45

Pilatesboll, 75 cm diameter, inklusive pump

Pris

129 kr
Annonsen är avslutad