Beskrivning

Hantlar är ett av de mest grundläggande träningsredskapen som används främst för att träna överkroppen, men för den kreative så finns även många övningar för ben- och rumpa. Dessa snygga kromhantlar med sin minimalistiska form och den spegelpolerade ytan ger en lyxig och stilren känsla i hemmet såväl som i gymmet. Förutom att den krompläterade ytan är luktfri så är den även slitstark och flagnar inte vid slitage. Handtagen är ergonomiskt formade för att ligga bekvämt i handflatan medan lättringen/räfflingen ger ett bra och säkert grepp.

Paketet inkluderar 10 par hantlar från 1 till 10 kg samt ett snyggt förvaringsstativ som minimerar förvaringsytan som krävs. De minsta hantlarna lämpar sig för att stärka de minsta musklerna och rehabilitering medan de tyngre vikterna kan användas till en uppsjö av övningar. Du får här ett komplett hantelset i snygg och enhetlig stil tillsammans med matchande ställ. Varje hantel har en lasergraverad viktmärkning.

Information

Paketet innehåller 10 par hantlar från 1 till 10 kg och ett förvaringsstativ av tornmodell.
Ergonomiskt utformade handtag med räffling för bra, säkert och bekvämt grepp
Platsbesparande
Luktfria
Blankpolerade ändar

Hantlar, hantelset, hantel, hantelpaket, kromhantlar, kromhantel, krom hantlar, krom hantel, hemmagym, hantelpelare, hanteltorn, hantelställ

Objektnr 638 301 985

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 jul 08:45

Kromhantelpaket, 10 par hantlar, 1-10 kg med stativ - Sapphire Body

Pris

6 299 kr
Annonsen är avslutad