Beskrivning

ã€Vi är olika】:
Inte som andra varumärkesresistensband, alla Resistance Hip Bands är 76 * 8 cm stora, men olika resistensnivåer. Du kan växla mellan tre nivåer när som helst, beroende på dina önskemål, för att öka utmaningen. Oavsett om du är nybörjare, proffs eller vill göra rehabiliteringsövningsterapi hemma är träningsband ett bra komplement till din träning.

ã€Halkfria och mycket resistenta motstånd höftband】:
De extremt bekväma höftbanden är gjorda av en blandning av bomull och latex, vilket gör dem mer hållbara och elastiska. Det stretchiga, mjuka materialet är mycket skonsamt mot huden och skadar inte träningsbyxorna. Med halkfritt greppmaterial på insidan garanterar bandet att det förblir på dina ben och inte rullar upp.

ã€Få variation till ditt träningspass. Durable De slitstarka tygbanden är perfekta för att förforma kickbacks, monsterpromenader, glutenbroar och till och med lägga till din favorit konditionsträning. Träna dina höfter med träningsband, var avundsjuka av dina vänner vid din nästa poolfest!

ã€Spara förvaringsutrymme】:
Med en bärväska kan fitnessbanden placeras direkt i din sportväska utan att ta för mycket plats. Lämplig för styrketräning när du reser, hemma, i gymmet, i parken etc. så att du kan utföra muskelaktiviteter var som helst.

Produktbeskrivning
Varför välja resistensband?

Träningsband av hög kvalitet

Alla motståndsband tillverkade av högkvalitativ bomulls- och latexblandning har behandlats speciellt för att förbättra styrkan, undvika sprickor och andra pauser. Mjuka träningsband tillverkade av tyg glider INTE eller rullar upp under träningen, mycket skonsammare för vår hud och skadar inte dina träningsbyxor.

Samma storlek Olika motståndsnivåer

Alla höftband är 8 cm breda och 76 cm långa och finns i tre versioner: lätt, medium och tung. Du kan välja rätt motståndsband och inga fler storleksproblem.

Lämplig för många övningar

Idealisk för att värma upp inledande eller sträckningsövningar som kickbacks, monsterpromenader, glute broar och till och med lägga till din favorit konditionsträning.

Lätta och bärbara fitnessband

Motionsbandet levereras med en bärbar förvaringsväska så att du kan träna hemma, på kontoret, på gymmet, utomhus eller var som helst. Utnyttja din fritid fullt ut för att skapa den perfekta kroppen.

Uppgradering av resistensband 2020 Ställ in, form din kropp, stärk styrka och öka ditt självförtroende!

Objektnr 638 334 029

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 10 aug 11:02

Höfttränare Motståndsband Träningsband 3 Pack

Pris

169 kr

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 282 omdömen

Läs omdömen