Beskrivning

Begagnat
En knäsleeve av märket Rehband i bra begagnat skick. Storlek XS, som enligt Rehbands storleksguide passar en knäomkrets 28-30 cm. Väger 46gr.

Produktbeskrivning Rehband: "QD Knee Sleeve från Rehband är ett 3 mm tjockt knäskydd. Knäskyddet kan med fördel användas av långdistanslöpare och atleter som håller på med uthållighetsaktiviteter. Rehband Knee Sleeve knäskydd passar perfekt för just uthållighetssporter eftersom skyddet är mycket lättviktigt.

QD Knee Sleeve är ett klassiskt knäskydd som ger knäleden kompression, samtidigt som det ger stöd och värme, avlastar tryck och förbättrar koordination. Skyddet är tillverkat av ett 3 mm tjockt neoprenlager.

1 st knäskydd som passar både höger och vänster knä.

För att välja rätt storlek, håll knäet lätt böjt (ca 30 grader) och mät omkretsen runt benet 10 cm under knäskålen. "

Skicka ett meddelande om du undrar över någonting!
----------
Välkommen till FernCircle. Nya varor varje dag!


Frakt
: Varan skickas i regel inom 2 arbetsdagar efter betalning. Packning sker omsorgsfullt i återvunna material. Samfrakt av flera köp sker om detta är möjligt.

Efter köpet
: Alla priser anges inklusive moms (6% moms på media, 25% moms på allt annat). Skulle du ha några frågor/funderingar kring köpet eller vara missnöjd med någonting, tveka inte att kontakta mig så försöker vi att lösa det tillsammans. Eftersom FernCircle är en Traderabutik, erbjuder jag 14 dagar öppet köp av varorna. Varorna ska dock vara i det skick du mottog dem, och returfrakten bekostas av köparen.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på