Beskrivning

Oanvänt

Marknadens mest prisvärda bifokala sportglasögon

Velodrom är sportglasögon med mjuka bågar och glas som verkligen skyddar dina ögon från vind och damm och störande ljus. Våra glas är särskilt utvecklade för att funka i både sol och ruskväder.

Bågen Daytona har formgivits med extra utrymme runt näsan, och är extra lämplig för dig med lite högre eller bredare näsrygg. Och bäst av allt: den finns med ”bifokala” glas, med läsruta i nederkanten för dig som börjar få svårt att läsa på nära håll. Perfekt när du färdas, t.ex. cyklar, seglar, paddlar, flyger, kör bil, mc eller motorbåt och behöver läsa karta och instrument.

En ny värld öppnar sig när du inte behöver plocka fram läsglasögonen eller gissa vad det står på karta, gps eller hastighetsmätare. Glasögonen är bekväma och ger härligt ljus, och styrkan finns redan på plats när du slår ned blicken. Snabbt och säkert kan du läsa det du behöver och sedan åter rikta blicken i färdriktningen.

Den här modellen Daytona Bifocal +1,50 Nightrider har ljusgula bifokala glas som ger dina ögon en skarp blick i dåliga ljusförhållanden. Ljusklassningen är CAT. 1, vilket betyder att de släpper igenom nästan lika mycket ljus som helt klara glas. Kontrastseendet skärps, tröttsamt blått ljus filtreras bort.

Styrkan 1,50 är en bra standardstyrka som räcker för normala förändringar som beror på ålder. Daytona med bruna glas finns också med styrka +2,50, men behöver du mer bör du konsultera en optiker.

Om Velodrom:

Sportglasögon från Velodrom har länge varit det självklara valet för många motorcykelåkare och flygsportare. Velodrom är ett svenskt företag och ett svenskt varumärke, men vi har kunder över hela världen. Nu finns vi på Tradera, leverans sker från lager i Sverige.

Du kan också vända dig till någon av våra återförsäljare, se Velodroms webbplats.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?