Beskrivning

Oanvänt

Marknadens mest prisvärda bifokala sportglasögon

Velodrom är sportglasögon med mjuka bågar och glas som verkligen skyddar dina ögon från vind och damm och störande ljus. Våra glas är särskilt utvecklade för att du ska se bra i både sol och ruskväder.

Bågen Daytona har formgivits med lite extra utrymme runt näsan, och är extra lämplig för dig med lite högre eller bredare näsrygg. Och bäst av allt: de finns med ”bifokala” glas, med läsruta i nederkanten för dig som börjar få svårt att läsa på nära håll. Perfekt när du behöver läsa karta och instrument när du cyklar, seglar, paddlar, flyger, eller kör bil, mc eller motorbåt.

En ny värld öppnar sig när du inte behöver plocka fram läsglasögonen eller gissa vad det står på karta, gps eller hastighetsmätare. Glasögonen är bekväma och ger härligt ljus, och styrkan finns redan på plats när du slår ned blicken. Snabbt och säkert kan du läsa det du behöver och sedan åter rikta blicken i färdriktningen.

Den här modellen Daytona Bifocal +2,50 Dayglow har bruna bifokala glas som ger dina ögon en lugn arbetsmiljö i skiftande förhållanden. Ljusklassningen är CAT. 2, vilket är aningen ljusare än traditionella "solglasögon". Det räcker för sol på gnistrande snö, men ger dig också tillräcklig sikt i tunnlar eller i en mörk allé.

Styrkan +2,50 är den starkaste vi har. Man ska vara försiktig med starka glas i bifokala glasögon, eftersom det finns en risk att man snavar i trappor. Behöver du ännu mer styrka bör du konsultera en optiker.

Om Velodrom:

Sportglasögon från Velodrom har länge varit det självklara valet för många motorcykelåkare och flygsportare. Velodrom är ett svenskt företag och ett svenskt varumärke, men vi har kunder över hela världen. Nu finns vi på Tradera, leverans sker från lager i Sverige.

Du kan också vända dig till någon av våra återförsäljare, se Velodroms webbplats.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?