Beskrivning

Oanvänt

Marknadens mest prisvärda bifokala sportglasögon

Velodrom är sportglasögon med mjuka bågar och glas som verkligen skyddar dina ögon från vind och damm och störande ljus. Våra glas är särskilt utvecklade för att fungera i både sol och ruskväder.

Bågen Blues är plattare än andra Velodrom-modeller och ligger fint i bröst- eller innerfickan. Den skyddar ändå lika bra mot vind och damm, och har en passform som sitter fint på de allra flesta ansiktsformer. Bäst av allt: Blues finns nu med ”bifokala” glas, med läsruta i nederkanten för dig som börjar få svårt att läsa på nära håll. Perfekt när du färdas, t.ex. cyklar, seglar, paddlar, flyger, kör bil, mc eller motorbåt och behöver läsa karta och instrument.

En ny värld öppnar sig när du inte behöver plocka fram läsglasögonen eller gissa vad det står på karta, gps eller hastighetsmätare. Glasögonen är bekväma och ger härligt ljus, och styrkan finns redan på plats när du slår ned blicken. Snabbt och säkert kan du läsa det du behöver och sedan åter rikta blicken i färdriktningen.

Den här modellen Blues Bifocal +1,50 Dayglow har bruna bifokala glas som ger dina ögon en lugn arbetsmiljö i skiftande förhållanden. Ljusklassningen är CAT. 2, vilket är aningen ljusare än traditionella "solglasögon". Det räcker för sol på gnistrande snö, men ger dig också tillräcklig sikt i tunnlar eller i en mörk allé.

Styrkan +1,50 är en bra standardstyrka som räcker för normala förändringar som beror på ålder. En av våra modeller med brunt glas finns också i +2,50, men behöver du mer bör du konsultera en optiker.

Om Velodrom:Sportglasögon från Velodrom har länge varit det självklara valet för många motorcykelåkare och flygsportare. Velodrom är ett svenskt företag och ett svenskt varumärke, men vi har kunder över hela världen. Nu finns vi på Tradera, leverans sker från lager i Sverige.

Du kan också vända dig till någon av våra återförsäljare, se Velodroms webbplats.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?