Beskrivning

USB-förlängningskabel inklusive dockningskula med USB-datauttag och USB-laddningsuttag, 1,5-meter

Istället för att krypa på golvet bakom datorn när du ska koppla in något i USB-porten kan du dra upp denna dockningskula på skrivbordet och alltid snabbt komma åt ett USB-uttag.

Frontanslutningen är till för data, för anslutning av USB-minnen, digitalkamera, MP3-spelare eller annan USB-enhet.

Toppanslutningen har endast ström och kan användas för anslutning av USB-fläkt, USB-lampa, andra USB-prylar, eller ladda mobiltelefonen

Kabeln är 1,5 meter lång

Varupartiet gäller 15 stycken USB-förlängningskablar i NYA och OÖPPNADE förpackningar.

FRAKT-priset 79 kr inkl moms gäller DHL spårbart till ombud

FRAKT-priset 149 kr inkl moms gäller DHL spårbart till FÖRETAG på FÖRETAGSADRESS inklusive utkörning

-----

Samfrakt
Ta gärna en titt på våra övriga auktioner - vi samfraktar gärna vid köp av flera objekt!
https://www.tradera.com/profile/items/3744708/dahlitteknik
-----

Ångerrätt
Enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, har Du som konsument rätt att frånträda avtalet genom att skriftligen meddela oss detta via mejl inom 14 dagar från mottagandet av varan. Återbetalningen görs snarast inom 30 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande, under förutsättning att vi har mottagit varan enligt nedanstående. Följande blankett kan användas för att meddela oss att du vill frånträda avtalet: https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/angerblankett-2015-konsumentverket.pdf.

För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i originalförpackning inom 14 dagar från att du meddelat oss att du vill frånträda avtalet. Varan ska vara i väsentligt oförändrat skick, annars kan ersättning för varans värdeminskning dras bort från återbetalningen. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Varor som returneras mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslös hantering förloras ångerrätten. Kunden ansvarar för varan tills den har överlämnats till oss och vi rekommenderar därför att skicka returen väl emballerad, spårbart och att inlämningskvittot sparas.

Ångerrätten gäller inte en vara som har tillverkats enligt kundens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel.

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?