Beskrivning

VARUPARTI 40 st - Diadem med blommor och prickar i lila och cerise färg från Lollipop till barn. Diademet är i Nyskick men säljs till nedsatt pris här på Tradera pga att produkten har utgått ur ordinarie sortiment. OBS! Produkten saknar produktetikett och streckkod.

Passa på! Endast 3 kr styck.

Önskas annat Fraktsätt så säg till.
Om du vill handla som Företag så går det att ordna.

----------------------------------------------------------------

KÖPVILLKOR:
Varans skick
Beskrivs alltid i annonsen. Varan är alltid i Nyskick men kan vara Andrasortering med vissa defekter. Och/eller så kan varan sakna Produktetikett eller Streckkod eller ha rester av en Prismärkning. Fråga alltid om du är osäker!

Betalning:
Betala gärna med Swish efter avslutad auktion för snabb leverans, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Lollipop erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 3 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Frakt:
Varan skickas oftast Fraktfritt. Villkor står i varje annons.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från Lollipop. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och pengarna återbetalas så fort returen är mottagen. Meddela Lollipop om du ångrar ditt köp före du skickar tillbaka varan.

Reklamationshantering:
Om det är fel på din vara kontakta Lollipop snarast. Om varan behöver skickas tillbaka står Lollipop för fraktkostnaden. Om ersättningsvara ej kan skickas ut återbetalas ditt köp.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?