Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

 1. -0%

  3-pack med Kittyknytt, stöd Kattkedjan!

  Hawknest | Betyg: 5 tis 21:39
  1. 30 kr 30 kr 0 bud
  2. Köp nu 40 kr
  3. +10 kr frakt

Rörlighetsträning med Naprapatjonas

3 061 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Celbythesea
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Kort/PayPal
 • Om säljaren
  RÄDDA BARNEN

  Den här säljaren säljer till förmån för Rädda Barnen

  Se alla auktioner

Beskrivning

Beskrivning

Jonas Parandian, mer känd som Naprapat-Jonas på instagram blev årets naprapat med motiveringen att han dagligen inspirerar tiotusentals personer till hälsosammare liv med mer träning och rörelse via hans instagram @naprapatjonas och blogg på jonas.cafe.se.

Jonas är en av få i världen som blivit utvald och inbjuden till Ido Portals-mentorship grupp och kommer under ett två timmar långt movement-inspirerat träningspass ge era medarbetare eller ditt kompisgäng tips och verktyg för att göra kroppen både rörligare och starkare.

Träningspasset äger rum utomhus i Stockholmsrådet och är lämpligt för en grupp på mellan 1 och 20 personer. Alla som har en kropp kan delta!

Ta chansen att få konkreta råd från en av Sveriges främsta rörlighetsexpert!

Datum efter överenskommelse.

Om insamlingenJust nu pågår den värsta hungerkatastrofen på 70 år. 14,5 miljoner människor, varav hälften barn, i Somalia, Etiopien och Kenya hotas av hungerkris. Över en halv miljon barn är så svårt undernärda att de behöver akut behandling för att överleva.

Rädda Barnen finns på plats på Afrikas horn och kör ut vatten, delar ut mat, sätter upp mobila vårdcentraler och ser till att allvarligt undernärda barn får läkarbehandling på våra näringskliniker. Vi skyddar också barn mot våld och övergrepp och ser till att de kan fortsätta gå i skolan. Intäkterna från denna auktion går till Rädda Barnens katastrofarbete.

Tack för att ni är med och budar! Med ert bidrag kan vi nå ännu fler.

Efter avslutad auktionGenom ditt automatiska vinnarmail kan du med kort eller Paypal betala in vinstbeloppet till Rädda Barnen. Betala inom 5 dagar.

Maila foretag@rb.se om det rör sig om ett större belopp som du vill betala in direkt till Rädda Barnens PG/BG.

När betalningen inkommit blir du kontaktad med en bekräftelse, och dina kontaktuppgifter skickas till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål skickas det till din adress. Kontrollera att dina kontaktuppgifter är uppdaterade.

Observera att Rädda Barnens upplevelseauktioner inte får säljas vidare eller köpas för att arrangera kommersiellt.

Tänk på att alla bud är bindande!

Lycka till!

Annons
GÅ TILL TRADERA >
×