Auktionen är avslutad.

Cecilia Forss & Anna Ileby – Illustrerad saga skapad i glasburen + signerad bok

3 712 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: pyrtan5149

Beskrivning

Nu har du chansen att få hem en illustrerad saga av skådespelerskan och författaren Cecilia Forss och tecknaren Anna Ileby. Illustrationen gjordes under en timme i glasburen och lyssnarna fick bestämma motivet – Pojken i glaskulan. Sägnen säger att pojken i sagan är baserad på en riktig person som en gång i tiden ska ha befunnit sig i en glasbur på torget i Umeå.

Men du får inte bara hem detta unika konstverk utan även ett annat fantastiskt illustrerat verk av Anna Ileby samt en signerad upplaga av boken Fislandet som handlar om sjuåriga Märta Matilda Larsson som älskar fisar och samlar på dem i burkar. Perfekt julklapp för ett barn i din omgivning! Boken är skriven av Cecilia och illustrerad av Anna.

Detta ingår:
  • En illustrerad saga skapad direkt i buren
  • En original illustration av Anna Ileby
  • Boken Fislandet – signerad
Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×