Auktionen är avslutad.

Kockarnas Kamp hjälper er att skapa den mest storslagna middagen!

21 278 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Jonas.i

Beskrivning

Planerar du eller ditt företag ett större event eller en middag utöver det vanliga? Vi är åtta kompetenta personer med koll på eventplanering, matlagning, organisation, drycker, servering m.m. Vi hjälper er att sätta upp Årets Event för allt mellan 50 – 1000 personer. Vi planerar eventet, ger råd, drar i sponsorer, provlagar och planerar menyer, ger de perfekta dryckesförslagen, kontaktar personal och är naturligtvis på plats som värdar för ert event. Ni får minst 160 års erfarenhet och en upplevelse som får Nobelmiddagen att kännas fantasilös.

Ni får Kockarnas Kamp 2017-deltagarnas hjälp till 100% från planering till genomförande. Vi hjälper er även med att få bästa möjliga avtal med leverantörer, distributörer och personal, vi har rätt så bra kontakter kan vi lova.
Idéerna är gränslösa och bara fantasin sätter nivån för vad vi kan göra tillsammans!

Villkor:
Vinnaren står för alla kostnader runt eventet, för råvaror, lokal, resor och serveringspersonal. Om eventet är för stort för 8 stycken kockar behövs fler hyras in, vilket vinnaren också bekostar.

Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×