Auktionen är avslutad.

Uno Svenningsson - unikt akustiskt framträdande hos dig

22 607 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: RSMSverige
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Detta är en officiell Musikhjälpen-auktion

  Se alla auktioner

Beskrivning

Buda hem ett besök från en av Sveriges mest folkkära artister!

Alla känner till låtar som "Under ytan" och "Det som gör mig lycklig" och Uno Svenningsson fortsätter hela tiden att leverera nya hits! Just nu är han aktuellt i det populära tv-programmet "Så mycket bättre".

Barn är inte till salu. Uno Svenningsson har sett den otäcka verkligheten när han medverkade i En resa för livet från Malaysia. Ta chansen att upplev Uno på ett unikt besök på din middag, fest eller företag när han och en gitarrist kommer och spelar några låtar för er!

"Vi kör tills ni är nöjda, ett tiotal låtar. Jag har ju ett gäng i bagaget så att säga"

 • Auktionsvinnaren bekostar resa och eventuell logi för Uno och en gitarrist
 • Tid och plats bestäms i samråd med vinnaren
 • Gäller endast inom Sveriges gränser

Buda hem den här fantastiska upplevelsen!

Barn är inte till salu

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion

Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.

När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.

Annons
GÅ TILL TRADERA >
×