Auktionen är avslutad.

Molly Sandén förgyller er högtidsdag

17 320 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: emilysonesson

Beskrivning

Dop, födelsedag, bröllop, kräftskiva eller den årliga företagsfesten? Ingen högtid är för stor eller liten. Vart än ni befinner er så kommer Molly med sin musiker under armen och sprider glädje!

Molly och en musiker kommer till er och framför två låtar akustiskt efter era önskemål.

Varför inte gå ihop och ge brudparet en oförglömlig överraskning?

Villkor:
  • Molly framför två låtar akustiskt. Hon tar fram förslag på låtar som skulle passa just er och er högtid och därefter väljer ni två av dessa.
  • Vinnaren står för eventuell resa och logi för Molly och hennes musiker
  • Datum efter överenskommelse och vinnaren måste ha flexibel kalender
  • Det behöver vara en sluten tillställning
  • Upplevelsen får inte användas i marknadsföringssyfte
  • Ingen kommersiell video- eller ljudupptagning får ske

Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×