Auktionen är avslutad.

Miriam Bryant bjuder på konsert i ditt vardagsrum!

44 201 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: heinestamsbolagstjänst

Beskrivning

Överraska din bästa kompis med en present hen aldrig kommer kunna bräcka!

Miriam Bryant, en av Sveriges just nu hetaste artister, tar med sig sin pianist David hem till dig – vart i vårt långa land ni än bor! De kommer förbi på er fest och bjuder på 5-6 låtar och lite gött snack där emellan.

Det här är verkligen chansen att styra upp en hemmafest folk sent kommer glömma!

Villkor:
  • Datum bestäms i samråd med vinnaren.
  • Miriam och David står själva för resa och logi.
  • Hemmaspelningen ska ske i Sverige.
Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.