Auktionen är avslutad.

Good Harvest – VIP biljetter till Moraeus i Dalhalla + besök backstage

  • Avslutad 17 dec 11:38
  • Vinnande bud 7 287 kr Hjortrontorpet (99 bud)
  • Frakt Annat fraktsätt Fri frakt
  • Säljare Musikhjälpen (383) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Good Harvest – VIP biljetter till Moraeus i Dalhalla + besök backstage

2 268 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Hjortrontorpet

Beskrivning

Ta med någon du tycker om till Sveriges häftigaste utomhuskonsertarena Dalhalla och se flera av Sveriges bästa musiker och artister i den nya sommarshowen "Moraeus i Dalhalla".

Nu auktionerar den svenska americanaduon Good Harvest ut 2 stycken VIP-biljetter till Dalhallaarenan där de delar scen med bland annat Tommy Körberg och Kalle Moraeus. Du och din vän får också möjligheten att komma backstage och hänga med Good Harvest och träffa Kalle Moreus. Fler artister presenteras längre fram! Evenemanget pågår 21 och 22 juli 2018.

“Moraeus i Dalhalla” är en helt ny och unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer tidigare återvänder nu under sommaren 2018 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster och musiker. Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band.

  • Åldersgräns 13 år.
  • Vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi.
  • Konserten sker två kvällar i rad och vinnaren bestämmer själv vilken dag de vill gå.
Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×