Auktionen är avslutad.

Benjamin Ingrosso – träffa stjärnan och se hans deltävling i Melodifestivalen

  • Avslutad 17 dec 15:17
  • Vinnande bud 4 750 kr Sofiastjer (160 bud)
  • Frakt Annat fraktsätt Fri frakt
  • Säljare Musikhjälpen (383) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Benjamin Ingrosso – träffa stjärnan och se hans deltävling i Melodifestivalen

8 961 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Sofiastjer

Beskrivning

Benjamin Ingrosso tävlar för andra gången i Melodifestivalen. Förra året tog han sig direkt till final och slutade på femte plats. I Melodifestivalen 2018 tävlar han igen med den egenskrivna låten 'Dance You Off'.

Benjamin tillsammans med TEN Music Group auktionerar ut 2 biljetter till hans deltävling i Karlstad där ni också får möjligheten att träffa Benjamin på plats!

Benjamin Ingrosso signades till TEN Music Group för 3 år sedan och har sedan dess släppt 7 egenskrivna singlar. I somras var han på turné med sitt band och besökte över 25 orter runtom i landet. Hans musik har streamats över 23 miljoner gånger på Spotify och de senaste tre singlarna har under året certifierats guld och platina.

Villkor:
  • Upplevelsen gäller 2 personer.
  • Vinnaren bekostar själv resa och logi.
  • Vinnaren tillsammans med representant från skivbolaget kommer gemensamt fram om tid och plats 3 februari 2018 för att mötas i Karlstad.
Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×