Auktionen är avslutad.

Kalmar slott - Sov kungligt för första gången på 100 år

19 504 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Runeal

Beskrivning

På Kalmar slott har Gustav Vasa och en rad andra kungliga vistats genom århundradena. Men ingen har övernattat på slottet under de senaste hundra åren!

Kalmar slott gör nu ett undantag och fixar en alldeles ljuvlig kväll och natt på slottet för två personer. Du och din vän blir först på över 100 år att få bo och leva kungligt i Kalmar Slott!

Ni tas emot av kung Erik den XIV och hans hov och njuter sedan av en festlig middag i slottets Amiralitetskällare. Ni får egna nycklar till Kalmar slott och sover sött en natt i en av slottets vackra salar. På morgonen serveras ni frukost på sängen av Vasaprinsessan Sofia och hennes hovmusikant! Kort sagt: Ett slott. En natt. En gång.

P.S: I slottet ligger även en vacker slottskyrka som är väldigt populära att gifta sig i...

Detta ingår:
  • Upplevelsen är helt unik och gäller för två personer
  • En natt på Kalmar slott
  • Middag och frukost
  • Tid bestäms i samråd med vinnaren
Villkor:
  • Vinnaren åtar sig att följa slottets regler vad gäller t.ex. säkerhet, brandsäkerhet och aktsamhet.
  • Resa ingår ej
  • Åldersgräns: En person i sällskapet måste vara över 20 år
Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Kontrollera till att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×