Auktionen är avslutad.

Kollektivt konstverk - ”Avicii – i det rum han skapade”

7 232 besökare
  • Slutpris 5 100 kr
  • Slutade 14 dec 17:52 Avslutad
  • Bud () 112 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Fredrikjarla

Beskrivning

Avicii, eller Tim Bergling som han hette, var en av världens allra största dj:s. Levels, Wake me up, Without you, Waiting for love - listan över hans kända låtar kan göras lång.

Nu har Remakebolaget gjort ett kollektivt konstverk som en hyllning till Avicii. Tavlan är ett slags kollage gjort med olika applikationer, broderier och dekorationer, sytt både för hand och på maskin. Materialet är hämtat från återbrukade tyger, kläder, dukar, knappar, möbelband, blixtlås mm.

Konstverket som heter: ”Avicii – i det rum han skapade” är 2,16 meter x 1,90 meter stort och är förberett för upphängning. Du som vinner auktionen av konstverket får också ett fodral som skyddar verket samt gör det lättare att transportera. Kollaget är skapat av människor i alla åldrar som arbetstränar och arbetar inom Remakebolaget.

Såhär beskriver Remakebolaget själva konstverket:
"Remakebolaget är ett socialt företag i Stockholm som strävar efter ett socialt och miljömässigt hållbart samhälle. Många människor ses som en börda för samhället av olika skäl, exempelvis på grund av långtidsarbetslöshet, sjukdom, psykisk ohälsa mm. Det tycker vi är synd och ser hellre möjligheterna och det friska hos människor. Tillsammans har vi skapat ett konstverk som vi vill auktionera ut till förmån för Musikhjälpen."

Villkor:
- Konstverket hämtas av vinnaren vid buren den 17/12-18 alternativt i Stockholm efter överenskommelse

Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.