Auktionen är avslutad.

Möt Peter "Foppa" Forsberg & svenska paraishockeylaget i en prestigefylld match

 • Avslutad 16 dec 19:06
 • Vinnande bud 32 000 kr Permobil_Group ()
 • Frakt Annat fraktsätt Fri frakt
 • Säljare Musikhjälpen (423) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Möt Peter "Foppa" Forsberg & svenska paraishockeylaget i en prestigefylld match

13 310 besökare
 • Slutpris 32 000 kr
 • Slutade 16 dec 19:06 Avslutad
 • Bud () 134 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Permobil_Group
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Detta är en officiell Musikhjälpen-auktion

  Se alla auktioner

Beskrivning

Har du alltid drömt om att få spela hockey med Peter ”Foppa” Forsberg? Nu har du chansen!
Vinnaren i denna auktion får tillsammans med Foppa spela en uppvisningsmatch i paraishockey med delar av det svenska paraishockeylaget. En utmaning som kommer smälla i sargen och kräva styrka av alla. Ta chansen att buda på auktionen – det kommer garanterat att bli en unik upplevelse.

Matchen kommer att vara ansiktet utåt för en kampanj för rekrytering inom svensk parasport. Matchen kommer att filmas och visas i sociala medier hos både Parasport Sverige och ATG Drömfond.

Vinstvillkor:
- Ni ska vara en grupp på mellan 5-10 personer som deltar på isen. Givetvis kan fler följa med som hejarklack, tränare eller kanske materialförvaltare.
- Matchdatum sker i mars 2019, bestäms i samråd med vinnaren. (Vinnaren måste ha ett flexibelt schema)
- Åldersgräns 18 år
- Matchen kommer att spelas i Enköping
- Vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi
- All specialutrustning finns på plats
- Matchen kommer att filmas och dokumenteras

Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.