Auktionen är avslutad.

Besök fjällrävens magiska värld i oslagbar natur

5 747 besökare
 • Slutpris 24 725 kr
 • Slutade 16 dec 15:40 Avslutad
 • Bud () 111 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: dufay
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Detta är en officiell Musikhjälpen-auktion

  Se alla auktioner

Beskrivning

Du och din bästa frilufsvän får nu möjlighet att gå ut på fjället för att besöka ett av Sveriges mest sällsynta rovdjur, den sagolika fjällräven. Med Felles Fjellrev som är ett norsk-svenskt team och ett interreg-projekt får ni möjlighet att se hur de jobbar för att rädda fjällräven, en av våra mest hotade däggdjursarter.

”Vi har en otroligt vacker arbetsplats och tar nu med två personer på ett unikt fjällrävsmöte. Under två dagar följer ni med oss ut i vildmarken i vårt arbete med fjällrävarna. Vi guidar er på fjället och erbjuder fjällvandring med fågelskådning – och givetvis, vårt arbete med fjällrävarna! ”

Villkor:
Upplevelsen gäller för två personer
Åldersgräns 16 år, eller yngre tillsammans med målsman
Vinnaren bekostar själv resa till och från Östersund eller annan överenskommen ort i Jämtland eller Västerbotten
Felles Fjellrev står för kost och logi under fjällrävsdagarna, eftersom fjällrävarna bor avlägset så kan
ni komma att övernatta i tält på fjället
Upplevelsen gäller för juli 2019 och exakt datum bestäms i samråd med vinnaren
Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.