Auktionen är avslutad.

”Den som skrattar förlorar” - Medverkan i Sveriges största webbhumorprogram

 • Avslutad 16 dec 17:17
 • Vinnande bud 66 000 kr ploghbill ()
 • Frakt Annat fraktsätt Fri frakt
 • Säljare Musikhjälpen (431) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

”Den som skrattar förlorar” - Medverkan i Sveriges största webbhumorprogram

18 129 besökare
 • Slutpris 66 000 kr
 • Slutade 16 dec 17:17 Avslutad
 • Bud () 209 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: ploghbill
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Detta är en officiell Musikhjälpen-auktion

  Se alla auktioner

Beskrivning

Är du en person som är riktigt svag för dåliga ordvitsar men har ett stoneface utan dess like? Eller är ni ett företag som vill få helt nya exponeringsmöjligheter i sociala medier samtidigt som ni visar er fallenhet för torra skämt?

Newsner/Ett gott skratt auktionerar nu ut en plats i humorprogrammet "Den som skrattar förlorar" som snittar över 1 000 000 visningar per avsnitt. Programmet är Sveriges största humorprogram på nätet och går helt enkelt ut på att två personer drar ordvitsar och torra skämt för varandra där målet är att hålla sig för skratt.

Vinnaren av auktionen får alla exponeringsytor i anslutning till ett avsnitt av programmet samt en unik chans att själv eller tillsammans med en kompis, medverka i avsnittet om så önskas. Som om det inte var nog får du också vara med och bestämma vilka av programmets ordinarie medverkande som ska delta i avsnittet.

Programmet spelas in i en studio centralt i Stockholm och inspelnings- samt publiceringsdatum bestäms i samråd med vinnaren. Vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi i samband med inspelningen. Programmet publiceras på Facebook och Youtube.

Detta ingår:
Medverkan i programmet för max 2 personer
Alla exponeringsytor i anslutningen till avsnittet
- Startskylt - presenteras med logotype och i speak
- Logotype i hörn - under hela programmet
- Slutskylt - med logotype och budskap
- Facebook-hand shake i samband med post - med länk till kundens FB-sida
- Url-länk i överskrift/videobeskrivning (med reservation för att det inte får strida mot FB:s regler)
- Budskap i program-ava – person framför kameran tackar sponsorn och förmedlar önskat budskap (med reservation för att det inte får strida mot Newsners/Ett gott skratts värdegrund)

Villkor:
- Inspelnings- och publiceringsdatum bestäms i samråd med vinnaren
- Inspelning sker i Stockholm
- Vinnaren beskostar själv eventuell resa och logi

Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.