Auktionen är avslutad.

Jamie xx - Trummaskin / Drum machine of The xx

6 068 besökare
 • Slutpris 21 500 kr
 • Slutade 16 dec 18:30 Avslutad
 • Bud () 118 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Emor1
 • Frakt
  • DB Schenker (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Detta är en officiell Musikhjälpen-auktion

  Se alla auktioner

Beskrivning

Jamie Smith, även känd som Jamie xx, producenten och tredjedelen av electroniska indiepopbandet The xx, auktionerar ut sin kärleksfullt använda trummaskin som har bl.a. använts för att skapa och spela The xx låtar. Den är dessutom är signerad av alla i bandet!

Detta ingår:
1 trummaskin, märke Elektron, modell Analog Rytm MK1
Signerad av Jamie Smith, Romy Madley Croft och Oliver Sim
____________________

Jamie Smith, aka. the producer Jamie xx, aka. a third of the electronic indie pop trio known as The xx, is auctioning off his beloved drum machine which he used to create The xx's music. To top it off, it's signed by all the members of the band!

Details:
1 drum machine
Make: Elektron
Model: Analog Rytm MK1
Signed by Jamie Smith, Romy Madley Croft and Oliver Sim

Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.