Auktionen är avslutad.

Sagolikt vinterbröllop på slott med Björn Ranelid som vigselförrättare

 • Avslutad 16 dec 15:03
 • Vinnande bud 90 500 kr rubrambo ()
 • Frakt Annat fraktsätt Fri frakt
 • Säljare Musikhjälpen (423) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Sagolikt vinterbröllop på slott med Björn Ranelid som vigselförrättare

15 555 besökare
 • Slutpris 90 500 kr
 • Slutade 16 dec 15:03 Avslutad
 • Bud () 301 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: rubrambo
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Detta är en officiell Musikhjälpen-auktion

  Se alla auktioner

Beskrivning

Herrrrrrregud! Ett himmelskt vinterbröllop med Björn Ranelid som vigselförrättare kan bli ert!

Ett bröllop på Fulltoftast Slott med drömlika utemiljöer, där era gäster avnjuter mat och dryck i festsalen från den meny ni har skapat ihop med köksmästaren och Fulltoftast sommelier. Euro Finans AB har i samarbete med Fulltofta Slott Events AB och Björn Ranelid skapat ett drömbröllop-paket för er som vill gifta er storstilat men slippa jobbet.

Ni får exklusiv rätt till festsalen med takterrass och utemiljöer. Det ingår dessutom personal inklusive en hovmästare som ni gör all planering med och som styr övrig personal på själva dagen. Linne, servis och uppdukning enligt önskemål ingår också.

Skapa er kulinariska resa med en av Fulltofta Slotts meriterade köksmästare och bestäm dryckerna med hjälp av en framstående sommelier! Ett planeringsmöte och avsmakning av meny ingår också.

I kuvertpriset ingår komplett bröllopsmiddag med tre rätter, snittar till mingel, snacks och nattamat

Ni får ett komplett dryckespaket med bubbel till mingel samt:
- vitt vin till förrätt
- rött vin till huvudrätt
- sött vin till dessert
- avec & kaffe
- bar med 2 drinkar per person
- alkoholfria alternativ genomgående

Som grädde på moset får ni dessutom en timmes limousinfärd till eller från ert valda boende på bröllopet. Och bäst av allt: Björn Ranelid är vigselförrättare!

Villkor:

- Gäller upp till 80 personer (inklusive bröllopsparet)
- Festens sluttid är 02.00
- Eventuell resa och logi ingår ej
- Exakt datum bestäms i samråd med vinnaren. Bröllopet måste äga rum under månaderna november 2019 - februari 2020, dock allra senaste 2020-02-16.

Observera att eventuell bröllopstårta inte ingår.

Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.