Auktionen är avslutad.

Victorias Secret VS Pink Victoria Juicy couture Lyx påsar påse *Mode*Lyxig

40 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: vickan4
 • Frakt
  • Schenker (65 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Välkommen! Har du kikat in mina andra auktioner för ev samfakt? Har massa saker ute så missa inte dem! Vid samfrakt. Max 8 dagar mellan första och sista annonsens utgång.

Beskrivning: Säljer här 10 st påsar, 4 från VS 3 från Pink och 3 från Juicy couture. Alla är använda då jag köpt saker där och fått dem i dem. så dem är lite skrynliga m.m någon av VS påsarna har ett hål. Har inte synat alla påsarna. Fina att förvara grejer i.

Behöver du vänta med betalningen så hör av dig till mig innan bud och fråga om det går då det inte alltid är möljigt för mig! Läs hela objektbeskrivningen och info sidan! Bud är bindande!

* Betalningsuppgifter finns i mailet från Tradera.
* Frakt/emballage betalas av köparen och står angiven i annonsen! Tar inga diskussioner om det efter! Så undrar ni något ta det innan ni lagt bud, bud är bindande.
* Schenkers leveranser tar 2-6 dagar och Posten 1-2 dagar.
* Betalningen ska ske inom 3 dagar efter auktionens slut.
* Efter att jag lagt brevet på lådan tar mitt ansvar slut. Vill du ha spårbart paket för säkrare leverans så hör av dig så kollar jag frakten för det annars skickar jag på billigast sätt med posten/schenker (schenker är alltid spårbart)
* Jag har tyvärr inte tid för avhämtning.
* Jag har katt
* Ta upp ev fel med mig innan du lämnar omdöme, allt går att lösa.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×