Beskrivning

Begagnat
Jul Walt Disney julgransornament eller stående ornament, Nalle Puh och Nasse betraktar julnatten, stjärnorna och den sköna miljön de har inomhus tillsammans. Engelsk talande dialoger mellan Nalle Puh och Nasse, sitter en lite knapp på framkanten att trycka på , olika korta tal väldigt söta och (toghetering), samlar objekt

Färg: se bilder

Storlek: total höjd ca 10,5 cm bredast ca 7 cm

Skick:
använt en jul

Vikt: 80g ,totalt 250g med förpackning

Walt Disney julgrans ornament, samlarobjekt, import från USA

Samfrakt och fraktpris
Begär samfraktspris om du budar på produkter eller köpt flera. (På knappen begär samfraktspris)

(Priser nedan gäller i Sverige, inom EU läggs det automatiskt på priset )

Ju mer du handlar, desto mer sparar du in på frakten! Hos mig baseras fraktpriset på den totala vikten för alla dina köp. Därför skriver jag alltid ut vad varorna väger i annonsens beskrivning.

Väger alla dina varor under 50 gram då kostar frakten 15kr (ej spårbar)

Väger alla dina varor mellan 50-100 gram då kostar frakten 28kr (ej spårbar)

Väger alla dina varor mellan 100-1000 gram kostar frakten 66kr och (skickas som spårbart till dig.)

Väger alla dina varor mellan 1-2 kg kostar frakten 99kr och (skickas som spårbart till dig.)

Skickar alltid det billigaste sättet för dagen så det kan skilja i pris men annonspriset gäller i första hand, står högst uppe till höger. :)

Du kan alltid välja spårbar frakt hos mig, hör bara av dig till mig innan så ordnar vi det. Annars skickas varor med frimärke och post som går förlorad hos postnord ansvarar jag inte för. Fraktpriser är inkluderat med förpacknings material.

Leverans
Betalda varor skickas en gång i veckan då detta inte är mitt jobb utan en utförsäljning av min hobby! (oftast fler gånger i veckan beroende på tid) På vardagar ej helger och röda dagar. Beställer du på en helg eller röd dag så skickas dina varor inom efterkommande vecka.

Leverans sker med PostNord som brev eller som spårbart alternativ. Det tar ungefär 2-5 arbetsdagar för dem att leverera dina varor, dels på grund av varannandags-utdelning i landet. Ha lite tålamod jag gör alltid mitt bästa.:)

Varorna skickas till den adress som finns registrerat hos Tradera. Det är därför
viktigt
att ni uppgett rätt adress i er profil på Tradera - detta för att undvika att ni skall betala en ny fraktavgift om försändelsen blir returnerad.

Hör av dig till mig under "Ställ fråga" om det är några funderingar eller om du behöver hjälp med något.
Med vänliga hälsningar,
Linängen