Pixar, Disney samlarsaker

57 annonser

Förundras över en värld där kreativitet och innovation smälter samman till att skapa otroliga berättelser som har berört miljontals människohjärtan världen över. Disney och Pixar har genom åren samarbetat för att ge liv åt dessa sagor, och genom Tradera har du möjlighet att ta med dig en del av denna magi hem.

11 apr 21:20
199 krEller Köp nu 200 kr
8 apr 22:54
113 krEller Köp nu 135 kr
31 mar 15:40
25 kr0 bud
31 mar 17:11
50 kr0 bud
5 apr 21:42
99 krEller Köp nu 100 kr
5 apr 21:42
99 krEller Köp nu 100 kr
29 mar 10:31
40 krEller Köp nu 60 kr
17 apr 22:03
99 krKöp nu
1 apr 21:32
199 krEller Köp nu 200 kr
30 mar 20:20
49 kr0 bud
15 apr 11:39
99 krKöp nu

Den fascinerande världen av Pixar och Disney samlarsaker

Disney och Pixar, två titaner inom animationsvärlden, har tillsammans skapat en lång rad av minnesvärda karaktärer och förtrollande berättelser. På Tradera hittar du allt från sällsynta figurer och leksaker, till unika konstverk och samlarobjekt. Här kan du finna:

  • Fantastiska actionfigurer och samlarobjekt från populära filmer som "Toy Story", "Hitta Nemo" och "The Incredibles"
  • Begränsade upplagor av konstverk baserade på älskade Pixar och Disney karaktärer
  • Signerade affischer, böcker, DVD-skivor och mycket mer som kan lägga till en unik och personlig touch till din samling

Denna kategori är ett sant paradis för samlaren, där du kan hitta något speciellt som speglar din passion för dessa underbara filmer och deras oförglömliga karaktärer.

Bredare än bara Pixar

Förutom Pixar samlarsaker, finns det mycket mer att utforska bland Disney samlarsaker. Kanske är du ett fan av de klassiska Disney-prinsessorna, eller föredrar de mer moderna karaktärerna från "Frozen" och "Moana"? Eller du kanske är förtjust i de hjärtevärmande karaktärerna från "Bambi", "Dumbo" och "Lady och Lufsen"? Kanske letar du efter samlarobjekt från äventyr som "Aladdin", “Lejonkungen" och "Pirates of the Caribbean"? Oavsett dina preferenser, kan du garanterat att hitta något som passar dig inom de olika Disney samlarkategorierna.

En titt på Pixars inspirerande historia

Pixar Animation Studios har en djupt inspirerande historia. Från starten 1986, har Pixar revolutionerat filmindustrin med sin banbrytande teknik för datorgenererad animation. Deras första långfilm, "Toy Story", släpptes 1995 och förändrade animationsvärlden för alltid. Genom åren har Pixar och Disney tillsammans fortsatt att skapa magiska filmer som levererar tidlösa budskap och skapar djupa emotionella band med tittare över hela världen. Deras samlarobjekt är inte bara prylar, de är symboler för de känslor, lektioner och minnen som dessa filmer har gett oss.

Fördjupa dig i Disneymagin

Tradera bjuder in dig till att ta ett steg in i den magiska världen av Disney och Pixar. Här kan du hitta något som berör ditt hjärta, väcker minnen till liv, eller helt enkelt ger dig glädje. Börja din resa in i denna värld, starta eller utöka din samling, och ta del av magin som Disney och Pixar skapat. Du är bara ett klick bort från att äga en del av filmhistorien.