Supersmurf med skateboard (GUL VERSION - W.GERMANY) 40204 RARE & BRA SAMLARSKICK

94 besökare

749 kr

 • Frakt
  PostNord (Fri frakt)
  Avhämtning: Göteborg
  Mer info
 • Slutar
  3 maj 16:54
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

Supersmurf med skateboard (GUL VERSION - W.GERMANY PEYO) - 40204 - EXTREMT SÄLLSYNT & BRA SAMLARSKICK!

Supersmurfen är extremt sällsynt och såldes endast i England av National Petroleum under begränsad tid.

Under alla mina år som smurfsamlare har jag endast sett en handfull av den gula versionen. En gul version i perfekt skick (om man kan hitta en) säljes för mellan 2000-3000 kr :-(

Min supersmurf har tyvärr microskav på fingrarna, öronen och nosen och säljs därför för en bråkdel av ovanstående pris!
Smurfen skickas självfallet väl paketerad och FRAKTFRITT med PostNord A-Post!

Lycka till med budgivningen!

==================================================================================

Bjud gärna på fler av mina auktioner då jag samfraktar och du betalar endast den summan jag betalar för att frakta din vinst till dig, (har jag räknat fel betalar jag extra frakten själv). Jag skickar paket via Posten (A-post) och Schenker beroende på vilket som blir billigast och smidigast för dig som köpare. Jag tar bara ut faktiska kostnader för porto och aldrig något för emballage eller inpackning. Posten är snabbare och billigare i de flesta fall men inte alltid lika pålitliga. Schenker är pålitligare, men har oftast längre leveranstid (2-3 dagar). Det fraktalternativ som är förvalt är det billigaste alternativet.

Naturligtvis kan du som köpare bestämma hur du vill ha det skickat, men hör gärna av dig direkt efter auktionens slut. Jag ansvarar inte för bortkomna paket, dvs. Postens eller Schenkers slarv! Allt packeteras väl för att komma fram på bästa sätt. Bilderna och texten är båda en viktig del av objektsbeskrivningen. Jag lämnar alltid omdöme efter det att köparen gjort det. På så vis får jag reda på att varan kommit fram och att köparen är nöjd med den. Om det skulle vara något problem är jag tacksam om du kontaktar mig innan ett eventuellt negativt omdöme lämnas. Detta för att kunna lösa problemen på bästa sätt. Glöm ej att lagt bud är bindande.

Lycka till med budgivningen!

International bidders feel free to contact me if you have any questions or wan´t to know the shipping cost to your country!