Smurfarnas DVD LILLSMURFEN med SVENSKT TAL (PEYO 2013) - MYCKET BRA SKICK!

19 besökare

18 kr

 • Frakt
  PostNord (9 kr)
  Avhämtning: Göteborg
  Mer info
 • Slutar
  6 maj 15:24
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

Smurfarnas DVD LILLSMURFEN med SVENSKT TAL (PEYO 2013) - MYCKET BRA SKICK!

På denna DVD finns sju fantastiska äventyr som alla handlar om smurfbyns gulliga lilla maskot - Lillsmurfen!

Följ med på den lilla smurfens spännande resa till alvernas land och upplev Lillsmurfens möte med en jättestor skogselefant! Och hur går det med Gargamels ondskefulla planer när de utsätts för Lillsmurfens flygande blöja.

Innehåller:
Cirkus för Lillsmurfen
Lillsmurfen på vift
Lillsmurfens förtrollande blöja
Barnvakt åt Storfot
Sotarsmurfen
En gyttjefull smurfdag
Lillsmurfens nya leksak

Filmens längd är 89 min och har svenskt tal!

DVD säljs med plast fodralet på bilden och utan omslag och därav det låga priset :-)

Skickas självfallet väl paketerat.

Lycka till med budgivningen!

==================================================================================

Bjud gärna på fler av mina auktioner då jag samfraktar och du betalar endast den summan jag betalar för att frakta din vinst till dig, (har jag räknat fel betalar jag extra frakten själv). Jag skickar paket via Posten (A-post) och Schenker beroende på vilket som blir billigast och smidigast för dig som köpare. Jag tar bara ut faktiska kostnader för porto och aldrig något för emballage eller inpackning. Posten är snabbare och billigare i de flesta fall men inte alltid lika pålitliga. Schenker är pålitligare, men har oftast längre leveranstid (2-3 dagar). Det fraktalternativ som är förvalt är det billigaste alternativet.

Naturligtvis kan du som köpare bestämma hur du vill ha det skickat, men hör gärna av dig direkt efter auktionens slut. Jag ansvarar inte för bortkomna paket, dvs. Postens eller Schenkers slarv! Allt packeteras väl för att komma fram på bästa sätt. Bilderna och texten är båda en viktig del av objektsbeskrivningen. Jag lämnar alltid omdöme efter det att köparen gjort det. På så vis får jag reda på att varan kommit fram och att köparen är nöjd med den. Om det skulle vara något problem är jag tacksam om du kontaktar mig innan ett eventuellt negativt omdöme lämnas. Detta för att kunna lösa problemen på bästa sätt. Glöm ej att lagt bud är bindande.

Lycka till med budgivningen!

International bidders feel free to contact me if you have any questions or wan´t to know the shipping cost to your country!