Beskrivning

Varumärke & beskrivning: Stora Rosa Pantern på stativ med pyjamas och en lång scarf med matchande mössa. Ett riktigt utställningsexemplar som förnäm herre. Samlarfigur i större format. Underbar som dekoration i barnrum men fungerar överallt. Lite trumpen och trött, men speglar Rosa Pantern i ett nötskal. Etikett sitter fast på örat. VIntage 60-70 tal. Allt fint och välbehållet, även så stativet. På etiketten som är fäst vid örat står just Harald Swedberg AB. Ett riktigt original. Vi har fler i butiken. Passa på att köp fler så samfraktar vi gärna.

Storlek: 42 cm från topp till tå dvs från mössa neråt.

Skick: I utmärkt skick.

Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 999 SEK. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg, Göteborg för 40 SEK, för avhämtning här efter överenskommelse.

Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 2299 SEK, med undantag av konst/tavlor och glas. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg + Karl Johansgatan, Göteborg för 50 SEK, samt med service för avgiftsfri avhämtning här efter överenskommelse. Se våra låga utrop från 9 kr på barnkläder och annat.

Kidzorama Handelshus handlar med sällsynta produkter i limited-edition anda för både barn och vuxna. Vardagslyxen kan snart bli din, och i ett klick kan dina varor snart vara på väg hem till dig.

Du finner mycket som är "Svårfångat, sällsynt, unikt och originellt", i härliga färger, former, med karaktär, eller varför inte karaktärer/figurer för både vuxna och små?

Vi har varorna laddade med nostalgi & favoriter i repris, charmiga klassiker med lång hållbarhet och kvalitet, i fint skick och i härliga färger och former. Karaktär är högvaluta för oss och i vårt byggande av varumärke. Som bonus minskar du även ditt ekologiska fotavtryck när du handlar för oss.

Som bonus får du även: *Fraktfritt om Du beställer varor för över 2199 SEK inom Sverige, - med undantag för glas och tavlor. *Tjänsten blixtsnabb leverans: utskick samma dag- låt oss få veta då vi måste ge oss iväg till vårt lager en bit bort mot en extrakostnad av 75 SEK inom Sverige. Vi kan även leverera till Frölunda Torg och Karl Johansgatan, Göteborg mot en avgift på 50 SEK. Du kan även hämta avgiftsfritt i Fiskebäck efter överenskommelse. Det går inte att nyttja denna tjänst som lagerhållning mer än 2 veckor. Vid icke uthämtade paket debiteras en avgift om 399 kr.

For International buyers: Please contact us before submitting your purchase so we can inform you about the shipping cost.

Varmt välkommen och vi hoppas kunna leverera och möta upp med mersmak för karaktär. Varmt välkommen till Kidzorama Handelshus.

Objektnr 284 997 239

Visningar 5 785

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 2 199 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Stor Rosa pantern utsätllningsex på stativ Harald Swedber AB Kul raritet Vintage

Pris

999 kr

kidzorama_handelshus

Västra Frölunda, Sverige

5.0

kidzorama_handelshus

Företag

Toppsäljare

4 260 omdömen

Läs omdömen