Beskrivning

Mått: 90x60 cm
Typ av konstverk: offset
Numrerad: -
Signerad: -
Ramad: Nej

Beskrivning: 30th Anniversary Poster
Skick (Beskrivning i info nedan): 5/5

Om butiken:

From The Belvedeer är en butik som säljer begagnad merchandise, musik och konst. Vi fäster stor vikt vid att våra kunder ska vara nöjda med sina köp och erbjuder alltid en snabb respons vid kontakt. Vi erbjuder också snabba leveranser. Vi skickar med både Schenker och PostNord.

Frakt:

Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor. Du betalar som mest 55 kr i frakt oavsett hur mycket du köper i vår butik. Vi väljer det fraktsätt som blir bäst för just ditt köp. Vänta gärna in slutgiltigt fraktpris innan du betalar. Annars betalar vi tillbaks överskjutande frakt med swish eller banköverföring

Graderingssystem och skick:

5/5 Nyskick eller mycket nära nyskick. Inga synliga skador etc. Troligtvis aldrig använd innan.
4/5 Mycket fint beg skick. Nära på inga skador eller veck etc. Visar dock spår av användning. Kan ha varit ramad eller uppsatt på vägg innan, men bedömd att vara mycket välbevarad.
3/5 Generellt gott beg skick. Har påverkan men av sådan sort att det inte förstör helhetsintrycket nämnvärt. Titta lite extra på bilderna innan köp.
2/5 En hel del synlig påverkan på produkten. Kan ha veck eller små revor etc. Ofta i tillräckligt bra skick för att hängas upp eller ramas in dock. Titta extra på bilderna innan köp.
1/5 Mycket synliga veck och allmän påverkan. Denna gradering används sällan men kan förekomma på ovanliga samlarsaker etc.

Retro v/s Vintage

Hos oss är det en skillnad på retro och vintage. Står det vintage i annonsen så är produktens ålder högre. Detta brukar oftast vara skrivet i produktbeskrivningen. Retro är en produkt som är gjord för att se äldre ut men är i regel tillverkad i närtid. En retro-produkt kan ha avsiktliga slitningar eller skador för att ge en genuin look/känsla. Är ni osäkra på vad som gäller för just er vara så hör gärna av er via meddelande. Vi brukar svara inom en dag.

Vi skickar posters etc i rulle av hårt papp.

Objektsnr 581829095

Visningar 419

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Star Wars - 30th Anniversary Poster

Pris

180 kr
Annonsen är avslutad

Retroklick

Hulu, Sverige

5.0

Retroklick

Företag

Toppsäljare

4 853 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?