Beskrivning

Begagnat
OBS! TITTA gärna även på mina andra auktioner. Klicka bara på: Säljarens alla annonser

Please note: BIDDERS FROM AROUND THE WORLD ARE MOST WELCOME - BUT POSTAGE - PLUS - and an extra 10 Swedish kronor for the card board tube - WILL BE ADDED TO THE WINNING SUM! - PAY PAL IS OK!

OBS! TITTA gärna även på mina andra auktioner. Klicka bara på: Säljarens alla annonser

OBS!
Det tillkommer 10:- ovanpå det vinnande priset för pappröret som affischen skickas i. Detta är det säkraste och bästa sättet för att få fram försändelsen i bästa möjliga skick. Den som köper flera affischer vid samma tillfälle betalar givetvis bara extrasumman 10:- en gång då det går fint att posta flera i samma rör!

EN MYCKET trevlig och intressant auktion:


Extra information: Mycket fint skick, ngn minimal reva i kanten KAN förekomma på enstaka av de affischer som säljs. SE BILDERNA

Allmän information om vad jag nu säljer: Skick: Fint skick i allmänhet på de affischer jag nu säljer - SE BILDERNA Men som alltid förekommer det oftast veck, kanske nålhål i hörnen eller kantfnas. SE BILDERNA!

Här säljs nu ur en stor samling underbara filmaffischer i det stora härliga formatet, ca 70 x 100 cm. Fantastiska att rama in och hänga på väggen!

Affischerna kommer ur framlidne Lars-Göran Frisks samling i Vetlanda och han sparade massor av filmaffischer under sina år som biografvaktmästare i staden. Efter den karriären fortsatte han att samla och därför finns det affischer med premiärår ända fram till hans bortgång. OBSERVERA att i regel är dessa affischer i ett förbluffande fint skick! I många fall är det inga nålhål i hörnen, skarpa veck tvärs över bilderna eller fula flottfläckar från någon fästmassa som man så ofta ser. Men visst förekommer skavanker, revor och lagningar ibland, titta noga på bilderna! Det är EXTREMT sällan man hittar en sådan här välbevarad samling. Titta noga på bilden för skicket INNAN Du bjuder!

OBS! Tyvärr kan några få bilder här på Tradera inte ge full rättvisa!

-------HÄRLIGA ATT RAMA IN OCH HÄNGA PÅ VÄGGEN!!!--------

Jag kommer inom kort att lägga ut fler spännande rariteter så titta på mina andra auktioner. Klicka på: Säljarens alla annonser!

Jag paketerar alltid ordentligt på lämpligt sätt för säker leverans vid rimlig hantering av Postverket

Förhoppningsvis skall min bedömning vara korrekt men om något missnöje ändå skulle uppstå efter leverans löser vi givetvis det på smidigast sätt, det är bara att skicka ett e-brev till mig i så fall. (Jag har YTTERST sällan mobilen påslagen). Se några av mina tusentals goda omdömen på Tradera så känns det nog både säkert och lugnt att bjuda. Oumbärligt för en samlare. Detta kan Du inte vara utan - slå till!

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?