Beskrivning

Detta är klistermärke jag säljer

Viktigt att veta om ni tänkt klistra upp dom ! Eftersom en hel del av klistermärkena oftast är minst 15-25 år gamla så är ibland klistret inte så bra på vissa. Så har ni tänkt klistra upp dom så skriv ett meddelande till mig så kan jag berätta hur jag tror att klistret är på just det märket du vill ha . Jag kan inte garantera att det går att klistra med då det på ganska många märken torkar med åren som går
Köp så många ni vill, endast en frakt behöver ni betala. . exempel , köp 25 märken och betala endast 15 kr frakt oavsett vikt . Det brukar uppskattas :)
Samfraktar givetvis !
Skickar oftast direkt !
Frakt inom sverige 15 kronor . Utanför Sverige 30 kronor år 2023 . Outside Sweden 30 kronor for shipping year 2023 . Please contact me so can I fix it . Kontakta mig så ändrar jag så det blir rätt.

De flesta klistermärken jag säljer är äldre originalmärken .. Så det är sällan nytt hemmatryck /kopior alltså.
Kolla även mina andra Fastprisannonser som uppdateras ganska ofta . Jag har massor så kolla under "samlarsaker " . lägg till mig som " FAVORIT " :)

Alla mina leveranser dokumenteras med kamera vid postlådan innan det postas då vissa tyvärr har försökt lura till sig gratisgrejer .
Är du inte nöjd med ditt köp så hör av dig och berätta vad som är fel eller inte stämmer så försöker vi lösa det
Välkomna till Traderas största fastprisbutik för gamla Klistermärken !
Annonsen är inlagd 2023

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?