Beskrivning

Oanvänt
En liten samling med äldre dekaler!
Femton samlarbilder, självhäftande - avtagbara, från förlaget Kärnan. Arket mäter 31 x 11 cm, dekalerna är 3,2 - 8 cm höga. Det är bilder på baksidan också, se bild 5.
Kalle Anka "Take it easy". 10 x 7,5 cm.
Janne Långben "Kalle Anka trofén 77). 7,5 x 6,5 cm.
Joakim von Anka "Jag älskar klöver".
Samtliga "Walt Disney Productions".
Jag kan inte garantera att klistret funkar!
Säljs som samlarobjekt.

Titta noga på alla bilderna.

Skickar endast inom Sverige!

Ibland tar jag bort annonser som det inte lagts bud på innan auktionen är slut. Det kan dock hända att jag lägger ut dem igen så småningom.

Titta gärna på mina övriga auktioner också!

Jag försöker beskriva mina objekt så noga jag kan, men om ni hittar något fel på varans beskrivning blir jag jättetacksam om ni skickar ett mail till mig och talar om vad jag bör ändra på! Hör också gärna av er om ni har några frågor som ni vill ha svar på innan ni budar!
Köper ni flera av mina saker så skickar jag dem naturligtvis i samma försändelse om det är möjligt och naturligtvis så billigt jag bara kan.
Den fraktkostnad jag uppger i auktionen är det köparen betalar. När jag packat varan väger jag paketet, och väger det mer än jag uppgett så står jag för mellanskillnaden.
Jag tar inget extra för paketeringsmaterial utan jag återanvänder det mesta jag packar i både för prisets och miljöns skull
Har ni någon annan lösning så hör av er i tid så försöker jag fixa det!!!
Betalning: Det är inte akut med betalningen av ditt köp, hör gärna av dig om du vill vänta någon dag Jag skickar påminnelse efter ca en vecka och inom två veckor från att auktionen har avslutats räknar jag med att den är betald.
Jag skickar paket ca en gång i veckan.
Tack för att ni besöker mina auktioner!
Med vänlig hälsning
Kajsmarie

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?