Vimpel med tryck på båda sidorna från Sollefteå Nipornas stad, Ångermanland

30 besökare
kr
 • Frakt
  • Posten (12 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Utförsäljningen ur mitt souvenirarkiv fortsätter här med en unik turistvimpel souvenir med tryck på båda sidorna med sevärdheter från Sollefteå.

Storlek ca. 15,5 cm x 26 cm.

Ångermanlands Landskapsvapen, Tingshuset, Flottarmonumentet och Styvmorsviol på den ena sidan. Sollefteå kyrka, Niptrollet och Orren på andra sidan enligt bilden.

Fin och välbevarad vimpel från 80 - talet. Använder mig av samma bild till alla mina vimplar av denna sort. Just den som jag skickar till dig kan skilja lite i sömmarna på sidorna.Men motiven är alltid enligt bilden.
Är det något du funderar på gällande mina auktioner, skicka ett mejl och jag svarar så fort jag hinner. Sampackar vid köp av flera av mina auktioner.

Betalning till Swedbankkonto INOM 5 dagar. Har inte Swish.

Använder mig av Traderas automatiska mejl där all information finns vid betalning av auktionen.

LÄS DETTA OCKSÅ du som bjuder eller tänker bjuda på mina auktioner: Bjud inte om du inte ämnar fullfölja ditt köp, det blir så mycket merjobb för mig att skicka en massa påminnelser via mejl och det är synd om dom andra som kanske var med och bjöd på just denna auktion och dom inte fick möjlighet att köpa den bara för att du sedan inte fullföljer ditt köp. Jag packar på bästa tänkbara sätt och tar för det ut 3 kr i hanteringsavgift som är inräknad i fraktkostnaden. Skulle det mot förmodan ha hänt något under transporten då får du ta upp det med det fraktbolag som har skött leveransen. Mitt åtagande slutar när jag har postat/lämnat in brevet/paketet.Tack för visat intresse för min auktion och välkommen med ett eller flera bud!

aggne

Mer från samma kategori

  1. 18 kr 18 kr 0 bud
  2. +12 kr frakt
  1. 18 kr 18 kr 0 bud
  2. +12 kr frakt
  1. 5 kr 5 kr 0 bud
  2. +9 kr frakt