Beskrivning

Superman / Stålmannen Collectors Limited Edition Gift Set Toiletries Duo Set DC

Rare!

Ett riktigt läckert samlarobjekt! Det fullkomligt lyser upp platsen där det står. Om man verkligen tycker om superman/stålmannen så kan man förstås bara leva utan sådant här... :-)

Förpackningen är aldrig öppnad, så detta är Mint in box - jag har alltså ingen aning om huruvida dessa hygienprodukter är något att ha, men det här är ju en så charmig sak så jag bara antar att även köparen av denna auktion kommer ha förpackningen på display. För visst är den snygg!

Förpackningens innehåll:
1,5 dl 2in1 Shampoo / Balsam i superläcker neonlysande stålmannenmärkemärkt tub/förpackning i den stora originalförpackningen.
1,5 dl Body Wash i en precis lika snygg originalförpackning inuti originalförpackningen.

Passar till: Adult, Men, Unisex, Women - samt till följande hårtyper :All Hair Types, Beard, Coarse Hair, Curly Hair, Damaged Hair, Dry Hair, Fair Hair, Fine Hair, Grey Hair, Hair Extension, Unruly Hair, Wavy Hair etc.

:-)

Alltsammans är tillverkat i England / UK / Storbritannien. Jag vill minnas att jag köpte denna gift box under 2001 - men det kan vara äldre...? Det står ingenting om när det är tillverkat på kartongen...

(Inom parentes kan jag avslutningsvis nämna att det är rätt jäkla underhållande att läsa bruksanvisningen på baksidan av kartongen - det står verkligen bokstavligt talat hur man ska göra för att använda det 2in1 shampoo och balsam som förpackningen innehåller...! Plus ytterligare en kort bruksanvisning om hur man använder Body Wash!!! Detta följs dessutom av varningar på massor av olika språk! Rekommenderas! LOL :-))

Detta är en riktigt rare förpackning med hygienartiklar som fullkomligt lyser!

Passa på!

Objektsnr 615486091

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 23 dec 21:42

Superman/Stålmannen Collectors Limited Edition Gift Set Toiletries Duo Set DC UK

Pris

197 kr

effgee

Mariestad, Sverige

5.0

effgee

Verifierad

Toppsäljare

1 366 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?