Auktionen är avslutad

ABSOLUT SISTA GÅNGEN! 1:18 Ferrari LaFerrari special m svarta fälgar Bburago NY!

 • Avslutad 11 apr 07:50
 • Utropspris 475 kr
 • Frakt DB Schenker 59 kr
 • Säljare Björnes Magasin1 (2871) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

ABSOLUT SISTA GÅNGEN! 1:18 Ferrari LaFerrari special m svarta fälgar Bburago NY!

96 visningar
 • Utropspris 475 kr
 • Slutade 11 apr 07:50 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Jag har fått flera mejl från Traderare som undrar om jag inte har någon mer 1:18-bil att sälja - och just nu handlar det egentligen bara om den här bilen i så fall - en mycket fräck Ferrari LaFerrari tillverkad av Bburago, där just den här utgåvan har svarta fälgar istället! Denna bil börjar bli lite ovanlig och svårare att hitta hos handlare, så passa på NU! Detta är mitt absolut sista/lägsta pris för denna bil nu, och säljs den inte denna gång, så parkerar jag den i samlingen för gott, för nu är jag nöjd med det antal bilar jag har kvar och detta är en bil som gärna kan stå kvar i samlingen också! :)

NY i OÖPPNAD BOX! Produktbilder via nätet för att slippa packa upp bilen bara för fotografering! :) Jag har ägt flera sådana här bilar de senaste åren, men detta är den i det allra bästa skicket jag kunnat hitta för en Bburago-bil av just denna modell!

Självklart samfraktar jag gärna (flera saker i ett och samma paket), så att du sparar fraktkostnader och jag tar aldrig ut mer än 59 kr per paket med Schenker Privatpaket, resten av kostnaden som blir bjuder jag dig på! :)

Tänk på att du också kan använda Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp vid betalningen)!

Skala: 1:18

Tillverkare: Bburago

Samlar-/modellbil tillverkad av metall med detaljer av plastmaterial. Detta är ingen leksak, för de håller de inte för, tyvärr.

Alla samlar-/modellbilar av den här typen oavsett prisklass kan ha något litet, litet märke någonstans, men helhetsintrycket är ändå riktigt bra för en Bburago-bil. Boxen kan ha något spår av prislapp eller liknande etikett och möjligen något/några mindre skav/slitagemärken efter transport och packning.

BETALNING

Du kan betala med Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp).

Du kan också använda Swish eller överföring till mitt bankkonto.


FRAKT och SAMFRAKT

Jag fraktar de flesta av de paket jag skickar spårbart via nätet med Schenker Privatpaket, beroende på att de har en mycket billig, försäkrad och säker lösning för sina paket, speciellt om du jämför med t ex Postnord.

Jag tar bara ut 59 kr i fraktkostnad om jag får skicka flera saker vid ett och samma tillfälle, och jag tar då eventuell mellanskillnad i kostnad.

Schenker Privatpaket tar normalt 3-5 vardagar och i vissa fall ytterligare någon dag om du bor på en mindre ort eller högt upp i norra Sverige där ombudet inte får leveranser varje dag, men det kan det ju vara värt om kostnaden är rimlig, inte sant?! Samfrakt (flera auktioner i ett och samma paket) går bra om det inte går för lång tid mellan att auktionerna går ut. Fråga om du är osäker här!

Skulle ditt paket med Schenker komma bort eller komma fram skadat, så hjälper jag dig att reklamera skadan till Schenker, så att du kan få ersättning av dem.

Vill du att jag skickar med Postnord, så får du tyvärr själv ta risken, för även om jag skickar det som ett dyrt postpaket, så är Postnord inte speciellt generösa med att betala ut ersättning för skadade paket.

FRÅGOR?

Mejla mig gärna INNAN du budar i sådant fall, så svarar jag så snart jag kan. Tänk också på att ditt bud är bindande. Lägg därför INTE några bud, om du inte tänker genomföra affären sedan, för det blir så mycket strul av detta, och du kan få negativt omdöme hos Tradera.

LYCKA TILL MED BUDGIVNINGEN!