Auktionen är avslutad

SVÅRFUNNEN! 1:18 Ford GT Concept 2005 (?) Beanstalk/Minichamps? NY i originalbox

 • Avslutad 15 maj 07:09
 • Utropspris 635 kr
 • Frakt DB Schenker 59 kr
 • Säljare Björnes Magasin1 (2871) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

SVÅRFUNNEN! 1:18 Ford GT Concept 2005 (?) Beanstalk/Minichamps? NY i originalbox

121 visningar
 • Utropspris 635 kr
 • Slutade 15 maj 07:09 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Här ropar du in en SVÅRFUNNEN Ford GT Concept som jag tror är 2005 års modell i skala 1:18, som är tillverkad av Beanstalk, där det är svårt att få fram vad som gäller när det handlar om detta företag. Googlar man säger en del att det är en del av Minichamps eller typ Minichamps "light", medan någon säger att företaget licenstillverkade dessa bilar på uppdrag av Ford Motor Company i USA och att Ford också skulle ha ägt företaget. Oavsett vilket räknar jag med att det är bilen som du är intresserad av att buda hem till dig! :)

Produktbilder via nätet, men min bil är ny i ett mycket fint skick och även originalboxen är i ett bra, men inte helt perfekt skick, något/några mindre märken kan finnas på boxen och också spår av prislapp eller liknande etikett.

Tänk på att du också kan använda Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp vid betalningen)!

Skala: 1:18

Tillverkare: Beanstalk (en del av Minichamps eller en Minichamps "light"?)

Samlar-/modellbil tillverkad av metall med detaljer av plastmaterial. Detta är ingen leksak, för de håller de inte för, tyvärr.

Alla samlar-/modellbilar av den här typen oavsett prisklass kan ha något litet, litet märke någonstans, men helhetsintrycket är ändå bra. Boxen kan ha något spår av prislapp eller liknande etikett och möjligen något/några mindre skav/slitagemärken efter transport och packning, utöver det jag beskrivit i texten här ovanför.

BETALNING

Du kan betala med Klarna (där kan du välja att betala med kort, Internetbank, faktura eller kreditköp).

Du kan också använda Swish eller överföring till mitt bankkonto.


FRAKT och SAMFRAKT

Jag fraktar de flesta av de paket jag skickar spårbart via nätet med Schenker Privatpaket, beroende på att de har en mycket billig, försäkrad och säker lösning för sina paket, speciellt om du jämför med t ex Postnord.

Jag tar ut 59 kr i fraktkostnad för just denna auktion och det blir totalkostnad om jag får skicka flera saker vid ett och samma tillfälle, och jag tar då eventuell mellanskillnad i kostnad.

Schenker Privatpaket tar normalt 3-5 vardagar och i vissa fall ytterligare någon dag om du bor på en mindre ort eller högt upp i norra Sverige där ombudet inte får leveranser varje dag, men det kan det ju vara värt om kostnaden är rimlig, inte sant?! Samfrakt (flera auktioner i ett och samma paket) går bra om det inte går för lång tid mellan att auktionerna går ut. Fråga om du är osäker här!

Skulle ditt paket med Schenker komma bort eller komma fram skadat, så hjälper jag dig att reklamera skadan till Schenker, så att du kan få ersättning av dem.

Vill du att jag skickar med Postnord, så får du tyvärr själv ta risken, för även om jag skickar det som ett dyrt postpaket, så är Postnord inte speciellt generösa med att betala ut ersättning för skadade paket.

FRÅGOR?

Mejla mig gärna INNAN du budar i sådant fall, så svarar jag så snart jag kan. Tänk också på att ditt bud är bindande. Lägg därför INTE några bud, om du inte tänker genomföra affären sedan, för det blir så mycket strul av detta, och du kan få negativt omdöme hos Tradera.

LYCKA TILL MED BUDGIVNINGEN!